Sapte lectii pe care le ai de invatat inainte de a manifesta relatia perfecta

1
De Cristina Tudor
16 feb. 2019

Perioadele de solitudine, in care nu avem partener, reprezinta o ocazie minunata de auto-cunoastere si de constientizare a dorintei inimii noastre in privinta partenerului ideal. Abia cand ne permitem sa trecem prin asta, suntem gata sa manifestam relatia perfecta. Iata sapte dintre lectiile pe care le-am invatat la randul meu.

1. Esti deja intreaga

Majoritatea oamenilor isi cauta jumatatea lor acea persoana care ii va face sa se simta din nou intregi. Acest lucru se datoreaza faptului ca nu realizeaza ca sunt deja intregi. Nimeni nu te poate face mai intreaga decat esti deja.

2. Valoarea ta reala este data de cat de mult te pretuiesti

Partenerul tau si nimeni altcineva nu iti determina valoarea. Tu o faci. Felul in care te vezi, in care gandesti despre tine, in care vorbesti cu tine determina valoarea ta. Nu ai nevoie de o relatie pentru a-ti descoperi valoarea reala.

3. Te simti bine tu cu tine

Daca nu poti fi singura cu tine, ce te face sa crezi ca poti fi intr-o relatie? Rezolva-ti problemele in loc sa le pui in spinarea altcuiva. Altfel, relatiile pe care le ai vor reflecta turbulentele tale interioare.

4. Relatiile nu iti aduc fericirea

Daca esti in cautarea unei relatii pentru a fi in sfarsit fericita, vei fi dezamagita. Nu pentru ca vei intra intr-o relatie ci pentru ca vei realiza ca nu asa gasesti fericirea daca nu realizezi ca este deja in interiorul tau.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.