7 schimbari minunate alaturi de flacara ta geamana

1
De Cristina Tudor
25 sept. 2018

Femei si barbati sunt nefericiti deopotriva pentru ca intra in relatii nepotrivite. Fie nu mai au rabdare, fie se tem de singuratate, fie cedeaza presiunilor sociale. Dupa un timp, traiul impreuna devine o lupta sau un chin. Alaturi de persoana care iti este flacara geamana, fiecare zi devine o bucurie. Iata cum.

1. Iti dai seama ca exista muzica in tacere

Afli ca nu ai nevoie de confirmari si validare tot timpul. Comunicarea verbala poate servi doar nevoilor temporale. Relatia ta cu flacara geamana este eterica si binecuvantata, si are sens doar daca spiritele voastre vorbesc unul cu celalalt. Gesturile inseamna mult mai mult pentru tine decat pentru ceilalti. Iti dai seama ca, uneori, tacerea poate exprima mai mult decat pot exprima cuvintele.

2. Stii ca nu va puteti pierde unul pe celalalt

Pierderea si durerea apar doar in relatia temporala. Voi doi aveti ceva care este mult dincolo de orice explicatie. Este o legatura care depaseste toate granitele pamantesti, la nivelul sufletului. Partea fizica a relatiei este o parte mica, imbunatatita a imaginii mai mari. Iti dai seama ca ati fost cumva impreuna inainte sa va fi cunoscut si ca ramaneti conectati pe vesnicie.

3. Iti gasesti adevaratele tale puteri

Intotdeauna ai intuit ca esti capabila sa creezi si sa fii increzatoare. Ca exista o versiune sigura pe sine undeva inauntrul tau insa nu ai putut sa intri in contact cu ea tot timpul. Flacara ta geamana aduce la suprafata calitati ascunse in sufletul tau in fiecare zi, permitandu-ti sa fii tu insati.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com