10 semne ca ai o sensibilitate creativa iesita din comun

1
De Cristina Tudor
6 ian. 2020

Ai un sentiment profund ca esti aici cu un scop, ca ai de jucat un rol important in aceasta viata, insa nu stii exact ce ai de facut.

Dintotdeauna oamenii au avut tendinta de a-I marginaliza si ridiculiza pe cei diferiti de ei. Insa progresul omenirii nu a fost generat de cei care au mers cu turma, ci de cei care si-au urmat inima si chemarea. Acesti oameni au o sensibilitate si creativitate iesite din comun. Iata zece semen ca te numerir printre ei.

1. Ai probleme legate de increderea in sine

Ai o imagine de sine negativa si cauti in mod continuu aprobarea din partea celorlalti. Esti s sensibila la critici, nu crezi ca esti suficient de buna si esti intr-o permanenta concurenta cu ceilalti.

2. Ti-e greu sa iei decizii

Ai tendinta de a-ti schimba sau chiar amana sa iti duci la indeplinire planurile pana in ultima clipa deoarece te streseaza.

3. Iti lipseste vointa puternica de a-ti urmari obiectivele

Stii ce sa faci, dar, din anumite motive ti se pare preea greu. Pentru ca nu ai suficienta vointa, iti pierzi motivatia rapid.

4. Te consideri ca fiind cu adevarat creativa

De nenumarate ori i-ai surprins pe ceilalti si chiar si pe tine insati cu propria ta creativitate.

5. Dai semne de inteligenta ridicata

In generala, liceu sau universitate te simteai superioara celorlalti. Ti se parea ca lucrurile pe care le inveti sunt lipsite de sens si ca nu vei avea nevoie de ele in viata. Ti-a fost mai usor decat majoritatii sa iti folosesti inteligenta pentru a razbi.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.