7 semne ca barbatul de langa tine nu-ti este doar partener, ci si suflet pereche

1
De Cristina Tudor
25 mai 2020

Sufletul pereche este trimis de Dumnezeu nu pentru a te completa (pentru ca deja esti completa), ci pentru a adauga si mai multa fericire in viata ta.

Iata care sunt semnele ca barbatul de langa tine nu iti este doar partener de cuplu, ci si suflet pereche:

1. Inima ta simte asta

In adancul sufletului tau exista un sentiment foarte puternic si real care iti spune ca el este perfect pentru tine. Este ca si cum exista o forta spirituala care te impinge sa iti deschizi inima si sa iubesti fara bariere.

2. Va puteti auzi gandurile unul altuia

Cand esti intr-o relatie cu sufletul tau pereche, legatura dintre voi este atat de profunda incat poti simti si auzi ce gandeste partenerul tau chiar daca el nu spune nimic. De multe ori ajungeti chiar sa va completati reciproc frazele.

3. Sunteti foarte empatici unul cu celalalt

Va puneti unul in pielea celuilalt foarte des; va cunoasteti atat de bine incat imediat stiti si simtiti daca ceva nu este in regula cu voi. Va simtiti sentimentele reciproc: fericire, bucurie, tristete, griji si stres.

4. Va acceptati pentru ceea ce sunteti

Niciodata nu ati incercat sa va schimbati pentru ca stiti ca asa sunteti voi – cu bune si cu rele, cu momente frumoase si momente mai putin frumoase. Mai mult, toate defectele pe care le aveti va fac sa fiti unici.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.