7 semne ca esti conectata spiritual cu un alt suflet de pe aceasta planeta

1
De Cristina Tudor
9 iul. 2019

De-a lungul vietii noastre intalnim un numar mare de oameni, fiecare om fiind unic in felul lui. Cu toate acestea, exista doar cativa oameni la care sufletul nostru se conecteaza.

Legaturile sufletelor sunt cele mai puternice conexiuni.

De-a lungul vietii noastre intalnim un numar mare de oameni, fiecare om fiind unic in felul lui. Cu toate acestea, exista doar cativa oameni la care sufletul nostru se conecteaza.

Pentru unii oameni sufletul nostru dezvolta o conexiune spirituala foarte puternica, conexiune ce poate trai o vesnicie. Conexiunea spirituala este una dintre cele mai puternice legaturi pe care o poti avea vreodata cu o alta persoana. Cum o identifici? Cauta aceste 7 semne:

1. Instinctele tale functioneaza foarte bine pentru aceasta persoana

Stii ca persoana aceasta este potrivita pentru tine. Inima ta iti spune asta si nu exista niciun motiv pentru care crezi acest lucru. Pur si simplu simti ca o cunosti de-o viata si nu exista nicio indoiala ca va potriviti de minune. Cand esti conectata spiritual cu cineva, instinctul tau functioneaza cel mai bine si nu ai niciun motiv logic pentru acest lucru.

2. Te simti in siguranta nu doar fizic, ci si emotional, in preajma acestei persoane

Cand esti conectata spiritual cu o persoana, prezenta ei te calmeaza. Anxietatea, nervozitatea, temerile, frica… totul dispare cand esti in preajma ei. Te simti in siguranta nu doar fizic, ci si emotional.

3. Te simti libera in preajma acestei persoane

Simti ca poti spune tot ce ai pe suflet de fiecare data cand esti cu aceasta persoana. Nu exista nicio stare de neliniste, nimic nu te retine. Lasi jos toate zidurile si iti eliberezi sufletul.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.