6 semne ca partenerul de cuplu vrea sa-si petreaca intreaga viata cu tine

1
De Cristina Tudor
6 apr. 2020

Daca face aceste lucruri, nu ii da drumul niciodata.

Iubirea adevarata nu este suma sarutarilor sau cat de des le primesti; iubirea adevarata este sentimentul ce ramane cu tine mult timp dupa incheierea sarutului.

Iata cateva semne care iti spun ca partenerul tau vrea sa isi petreaca intreaga viata cu tine:

1. Intotdeauna te pune pe primul loc

Se va asigura ca in fiecare moment sa te puna pe primul loc pentru ca isi doreste sa te vada fericita. Intotdeauna isi face timp pentru tine si este dispus sa isi ajusteze programul pentru ca timpul lui sa se potriveasca cu timpul tau. Ii place sa fie alaturi de tine si uneori face compromisuri majore pentru asta.

2. Te intelege cel mai bine

Cu el poti vorbi oricand si orice. Simti ca te asculta cu adevarat, ca iti este alaturi, ca nu te judeca niciodata, ca este acolo pentru a iti da cele mai bune sfaturi. Iti intelege gandurile, emotiile, parerile si dorintele.

3. Esti tu insati cand esti cu el

Te face te simti minunat cand esti alaturi de el. Nu exista nici drama si nici jocuri in relatia voastra. Comunica deschis cu tine si face tot posibilul sa te ajute sa darami toate acele ziduri pe care le-ai construit in jurul inimii tale temandu-te sa nu fii din nou ranita.

4. Gandeste ca tine

Desi gandurile si opiniile voastre nu se aliniaza intotdeauna, de cele mai multe ori sunt complementare. Ganditi la fel si aveti aceleasi visuri, aceleasi planuri pentru viitor, aceleasi principii de viata.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.