7 semne ca te indrepti spre scopul vietii tale

1
De Cristina Tudor
19 apr. 2019

Pentru ca te realiniezi treptat cu fortele cosmice, universul te ajuta in acest proces si te ghideaza.

Atunci cand lucrurile par sa o ia razna si nu te mai recunosti, nu te panica. Sunt sanse mari ca, in sfarsit sa fii pe drumul cel bun. Iata sapte semne ca te indrepti spre scopul vietii tale.

1. Inchei o parte din relatiile personale

Procesul de transformare implica schimbari ale vibratiei. Incepi sa respingi inconstient oamenii din viata ta care nu mai servesc scopului tau cel mai inalt.

Relatiile se incheie in mod natural pentru ca nu va mai potriviti . Oricat de dureros ar parea, nu-ti face griji. In curand vei atrage oameni care vibreaza pe aceeasi lungimea de unda pentru a umple spatiul gol.

2. Observi ca universul vorbeste cu tine

Pentru ca te realiniezi treptat cu fortele cosmice, universul te ajuta in acest proces si te ghideaza. Primesti semne si observi sincronicitati. Secvente de numere repetitive precum 111 sau 777 devin comune. Vei intalni oameni care te ajuta sa iti continui drumul.

3. Obiceiurile de somn incep sa se schimbe

Pe masura ce inima si mintea ta trec printr-o multime de schimbari, obiceiurile tale de somn se vor schimba si ele. Uneori, poate fi nevoie sa dormi mai mult si alteori sa nu poti sa adormi sau sa te trezesti in mijlocul noptii. Si asta deoarece creierul tau este ocupat cu procesarea dorintelor tale pentru viitor. Somnul tau va reveni la normal atunci cand iti vei vedea clar calea.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.