Cele 10 semne care arata ca ai un partener abuziv emotional

1
De Ioana Marosan
22 mart. 2019

Inima ta este o carte deschisa, iar el profita de asta ca sa-ti faca viata un iad? Fii atenta la aceste 10 semne care arata ca isi bate joc de sentimentele tale!

Poate ti s-a intamplat tie sau poate i s-a intamplat unei prietene. Exista barbati, si nu putini, care au un comportament emotional abuziv. Unii dintre ei sufera de un complex de inferioritate, altora le place pur si simplu sa chinuie o persoana, batandu-si joc de sentimentele acesteia. Metoda preferata a unora este sa se joace dinadins cu sentimentele femeilor. Daca intuitia iti spune ca ceva din abordarea partenerului tau nu e in regula sau daca te simti mai tot timpul ranita si obosita emotional in preajma lui, e cazul sa recurgi la despartire si sa o iei de la capat cu cineva care sa te iubeasca sincer.

Atragi numai parteneri toxici? Iata care pot fi cauzele!

Iata care sunt cele 10 semne care arata ca isi bate joc de sentimentele tale:

I-ai spus clar ca te deranjeaza un anumit lucru pe care il face, dar el continua sa-l faca

Daca face acest lucru in continuarea, este clar ca o face intentionat. Daca se intampla asta, cel mai bun lucru pe care-l poti face este sa-l parasesti deoarece iti face rau in mod activ si nu-i pasa suficient de mult incat sa doreasca sa se schimbe.

Singurul moment in care pare sa fie interesat de tine este acela cand il parasesti

Multor barbati le place sa se joace cu sentimentele femeilor pentru ca le place sa le faca sa se simta ca un accesoriu. Este o metoda de a le controla, de a sti ca le au la degetul mic. Cel mai adesea, acest lucru inseamna ca va fi interesat cu adevarat de tine doar daca tu il ignori sau te pregatesti sa-l parasesti.

Obiceiuri toxice in relatiile de cuplu: De ce trebuie sa le eliminati

Flirteaza cu alte femei in prezenta ta

Foarte multi barbati aleg sa faca acest lucru doar pentru a starni gelozia partenerei. Este modul lor de a se juca cu nesiguranta ta si spera ca astfel te vei da peste cap doar ca sa-i mentii interesati.

Ai adesea sentimentul ca el crede ca nu esti suficient de buna pentru el

Desi ar putea fi un semn ca nu ai suficient de multa incredere in tine, daca de obicei esti o persoana increzatoare, atunci inseamna ca el se joaca intentionat cu sentimentele tale.

Este dragut cu tine doar atunci cand isi doreste ceva

Un barbat care se joaca cu sentimentele tale va fi dragut cu tine doar atunci cand isi doreste ceva. Motivul este acela ca barbatii carora le place sa se joace cu sentimentele tale nu le pasa de tine. Daca primul tau impuls este sa-l intrebi ce vrea atunci cand iti arata afectiune, inseamna ca se joaca cu sentimentele tale.

Nu pare sa fie atasat emotional de tine

Barbatii carora le place sa se joace cu sentimentele femeilor nu sunt atasati de nimic, in afara de propria persoana. Daca pare distant sau rece, probabil ca asa si este.

Este maestru in transmiterea semnalelor confuze

Se implica in activitati “de cuplu” impreuna cu tine, dar refuza sa formeze oficial un cuplu cu tine. Acum este plin de afectiune, iar peste cateva minute pare de gheata. Flirteaza cu tine atat de evident, apoi neaga ca ar flirta. Iti suna cunoscut? Daca da, inseamna ca se joaca destul de tare cu inima ta.

Adevarul despre relatiile toxice

Tu ii tolerezi comportamentul, dar reciproca nu este valabila

Barbatii care se joaca cu sentimentele femeilor opereaza adesea cu un dublu standard si presupun adesea ca relatia trebuie sa se desfasoare numai dupa regulile fixate de ei.

Te minte adesea sau gaseste scuze vagi pentru actiunile sale

Acest lucru este de neacceptat si este modul de a opera al indivizilor care manipuleaza femeile pentru propriul lor avantaj. Aceasta este o ofensa pentru care ar trebui sa-l parasesti pe loc.

Instinctul iti spune ca se joaca cu tine

Atunci cand ai indoieli, urmeaza-ti instinctul, chiar daca ai vrea sa crezi opusul. Cel mai adesea, instinctul are dreptate si te va tine departe de probleme.

Foto: Shutterstock.com