Semnele care iti arata ca unii oameni profita de bunatatea ta

1
De Cristina Tudor
2 mart. 2020

Destinul ne pregateste de-a lungul vietii tot felul de intalniri. Ne scoate in cale oameni care au scopul de a ne invata lectii importante si care au menirea de a ne oferi intelepciune.

De multe ori destinul ne ofera lectii frumoase, din care invatam lin, alteori lectiile sunt aspre si se manifesta sub forma unor intalniri karmice care ne provoaca suferinta.

Se spune ca unii oameni apar in vietile noastre pentru a ne invata sa nu fim ca ei. Iar daca stai sa te gandesti la cele mai neplacute relatii din viata ta si la oamenii care ti-au provocat cea mai mare suferinta, vei descoperi ca acesta este adevarul. Secretul evolutiei spirituale este sa inveti din greselile lor si sa nu le imiti comportamentul, pentru ca uneori putem fi foarte usor atrasi pe calea gresita. Acest lucru se intampla atunci cand simtim nevoia sa le facem pe plac celor pe care ii admiram, dar carora nu le vedem intunericul din suflet si din gandire.

Oamenii buni ofera fara sa stea pe ganduri din energia si dragostea lor. Sunt capabili sa ierte, sa uite si sa se dedice cu tot sufletul chiar si celor care poate ca nu merita.
Descopera semnele care iti arata ca unele persoane nu fac altceva decat sa profite de bunatatea ta:

Te cauta numai atunci cand au nevoie de tine

Fie ca este vorba de prieteni sau chiar de membri ai familiei, poate ai observat ca unele persoane nu dau niciun semn de viata cu saptamanile sau chiar cu lunile, iar atunci cand te cauta este pentru ca au nevoie de ceva. Iti vorbesc frumos si se intereseaza de soarta ta, pentru ca apoi sa revina la ceea ce este important pentru ei si la motivele pentru care te-au contactat cu adevarat. Este posibil sa nu realizezi acest lucru si tiparul sa se repete de multe ori. Insa ar trebui sa-ti amintesti ca oamenii pentru care esti cu adevarat importanta nu te cauta doar atunci cand au nevoie de ajutorul tau.

Nu te intreaba niciodata daca esti bine

Ti se intampla uneori sa discuti minute in sir cu cineva si sa realizezi ca nu ai apucat sa spui absolut nimic despre tine? In astfel de situatii ai de-a face cu o persoana egoista, care tot ce isi doreste este sa fie ascultata, fara sa-i pese prea mult de sentimentele, problemele sau nevoile celui care se afla in fata sa.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.