Semnificatia viselor: Afla ce se intampla cu adevarat in mintea ta!

1
De Cristina Tudor
6 iul. 2021

Ai avut de curand un vis care te-a pus pe ganduri? Citeste aceste semnificatii si afla ce se intampla in subconstientul tau!

Visele sunt in general rezultatul activitatii subconstientului nostru. Ele apar atunci cand ne asteptam mai putin, si visam in 90% din cazuri ceva ce ne macina sau ceva ce ne-a marcat in viata de zi cu zi. In vis, pot aparea spre exemplu si persoane vazute pe strada, ale caror chipuri subconstientul le retine si le reproduce in anumite ipostaze atunci cand visam. Acesta este oarecum un sinonim al senzatiei de deja-vu.

Ca rezultat al reflexelor brute cu care ne nastem si sunt mostenite genetic pe care le maifesta creierul la nivelul subconstientului, apar visele cu un anumit rol de „mesager”. Acestea de cele mai multe ori au rol defensiv. Ca un exemplu de reflex mostenit genetic la mamifere putem mentiona vanatul ca fiind cel mai simplu, sau frica de a fi vanat.

Ce inseamna cand visezi serpi?

Aceasta este o intrebare care starneste atat curiozitate, cat si macinare. Sarpele semnifica asa-zisa “parsivitate” prin caracterul sau viclean, cu ajutorul caruia acesta isi prada hrana. Interpretarea unui asemenea vis poate fi destul de dificila, deoarece exista nenumarate controverse asupra acestui subiect. Se spune ca acest vis simbolizeaza lucruri precum defaimarea, inselaciunea, ura sau tradarea. Sarpele reprezinta de asemenea simbolul subconstientului, acesta indica faptul te afli in procesul de vindecare si rezolvare al problemelor care te macina in viata de zi cu zi.

Sarpele simbolizeaza, de altfel si o parte de caracter a omului care il viseaza, mai exact partea salbatica, dar totusi stapanita in viata de zi cu zi.

Acest tip de vis este foarte greu de interpretat din prisma faptului ca depinde foarte mult de ipostaza in care taratoarea apare in vis. Mai exact, acesta poate aparea in ipostaza in care protagonistul visului (dvs.) calca pe taratoare, ceea ce se spune ca semnifica faptul ca protagonistul are priteni fideli.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.