Sfatul esential pentru prima intalnire al unui avocat specializat in divorturi

1
De Irina Constantin
4 mai 2022

Un avocat care a vazut sute de divorturi intamplandu-se considera ca acesta este cel mai bun sfat de dating pe care il poate oferi.

De la cine poti lua sfaturi pentru prima intalnire daca nu de la un avocat specializat in divorturi? Justin Lee, avocat faimos pe TikTok, a asistat la despartiri de toate felurile. Unele au fost mai blande, altele cu adevarat catastrofale. El a oferit un sfat controversat, pe care il considera esential. Acesta se adreseaza indragostitilor care urmeaza sa aiba prima intalnire fizica.

Avocatul considera ca acest test este exact ca turnesolul, care te ajuta sa iti dai seama ce fel de persoana ai in fata ta atunci cand iesiti la o prima cafea impreuna.

Sfaturi pentru prima intalnire: „Trebuie sa te oferi mereu sa platesti consumatia” – avocat de divort

Nota de plata este momentul pe care toata lumea il uraste, la finalul unei prime intalniri. Indiferent de cum au mers lucurile pana atunci, momentul platii poate fi incomod si ciudat pentru ambele persoane. Adesea, cineva se ofera primul, cealalata persoana se fastaceste, apoi fiecare insista sa plateasca. Totusi, exista si alte situatii, despre care avocatul ii avertizeaza pe indragostiti.

Cea mai buna dieta pentru tine, in functie de zodia in care te-ai nascut

Ceea ce spune avocatul specializat in divorturi este ca, de fiecare data, este crucial sa te oferi sa platesti tu nota. Nu conteaza suma absolut deloc; poate fi vorba despre 5 lei sau 500 de lei. Reactia celeilalte persoane este ceea ce trebuie sa urmaresti cu mare atentie.

„Exista o probabilitate destul de mare ca persoana din fata ta sa devina, la un moment dat, sotul sau sotia ta. Si, crede-ma, este extrem de important cu cine te implici intr-o casnicie – ti-o spune un avocat care lucreaza numai cu relatii care se destrama”, spune Justin intr-un clip pe TikTok.

„Exista o diferenta mare intre a crede ca ti se cuvine totul si a aprecia un gest frumos”, explica avocatul.

In momentul in care scoti portofelul si te pregatesti sa platesti, reactia potentialului partener spune multe despre acesta. In cazul in care se ofera si el sa plateasca sau sa contribuie la achitarea notei, iar tu refuzi, stii ca ai de-a face cu o persoana care apreciaza gestul tau. In schimb, „problema apare atunci cand partenerul asteapta sa platesti fara nicio reactie, ca si cum este obligatia ta”, conform avocatului.

„Daca persoana cu care iesi are asteptarea ca un aproape strain sa plateasca nota, imagineaza-ti cum s-ar comporta intr-o relatie stabila, de lunga durata, si ce asteptari ar avea atunci”, adauga Justin Lee.

Acesta mai mentioneaza ca genul nu e relevant in aceste situatii. Atat femeile, cat si barbatii care se asteapta ca partenerul sa plateasca reprezinta un red flag. Nimeni nu datoreaza nimanui nimic la o prima vedere!

Cum identifici si treci peste o criza existentiala

Sfatul avocatului a primit reactii dintre cele mai diverse

In timp ce unele persoane au fost de acord cu perspectiva lui Lee, altele au adus contraargumente. Unii cred ca persoana care initiaza invitatia trebuie sa plateasca. Altii spun ca femeile investesc mai multi bani si mai multa energie in prima intalnire, asa ca barbatii ar trebui sa fie cei care achita nota.

Un lucru ramane clar. In viziunea avocatului, intentia de a contribui la plata notei este cea care iti arata ca partenerul este o persoana buna, care apreciaza un gest frumos si care nu are asteptari exagerate.

Foto: depositphotos.com