Simti ca se indeparteaza de tine? Ce poti sa faci pentru a nu-l pierde

1
De Daniela Mitran
11 oct. 2019

Sunteti impreuna de ceva timp, insa simti ca este distant fata de tine. Este un sentiment cumplit, care uneori cantareste prea mult. Ai vrea sa te repezi in bratele lui, sa-l strangi in brate si sa-l rogi sa te iubeasca mai mult… insa stii ca este gresit sa actionezi asa.

Daca iubitul tau se indeparteaza de tine, lasa-l. Dragostea cu forta nu functioneaza in nicio relatie. Il iubesti mult si ai vrea sa nu se intample asa? Se va intoarce la tine daca ai rabdare sa fie decizia lui. Nu il sufoca cu vorbe mult prea dulci si nu tine cu dintii de aparente care nu conteaza nici pentru tine, nici pentru el.

Faptul ca se indeparteaza de tine nu inseamna ca este sfarsitul relatiei voastre. Poate fi inceputul unei etape mult mai frumoase. Insa trebuie sa ai rabdare, sa fii deschisa si sa il intelegi.

Ce faci cand iubitul tau se indeparteaza de tine

Cu cat alergi mai mult spre el, cu atat se va distanta mai mult. Acorda-i timp si arata-i ca esti aceeasi femeie de care s-a indragostit. Arata-i ca sentimentele tale nu s-au schimbat nici in acest moment. Arata-i ca esti acolo, in locul care va este rezervat voua.

Spune-i ce simti

Sa ii acorzi timp nu inseamna sa iti ascunzi sentimentele fata de el. Nu te retrage in singuratate si nu proiecta cele mai rele scenarii. Chiar daca se indeparteaza de tine, acorda-i timp! Insa nu ezita sa-i spui ce simti. Comunica deschis cu el, puncteaza-i schimbarile pe care le-ai observat in comportamentul lui si in relatia voastra si ai incredere ca totul va fi bine.

Nu te pierde in detalii

Stiu, ai nevoie de o doza de curaj sa vorbesti deschis cu el. Insa este cel mai bun lucru pe care il poti face pentru relatia voastra. Cu toate acestea, tine cont de un sfat important: nu te pierde in detalii. Spune-i exact ce simti si explica-i care sunt motivele reale pentru care te incearca foarte multe sentimente.

Asigura-l ca-i vei respecta decizia

Faptul ca ai curajul sa vorbesti deschis cu el despre ce simti nu inseamna ca va alerga in bratele tale. Poate ca motivele pentru care iubitul tau se indeparteaza de tine sunt mai serioase decat crezi. Asadar, asigura-l ca-i vei respecta decizia. Nu trebuie sa-ti fie teama sa ii marturisesti asta. El va aprecia nu doar sinceritatea fata de el, ci si libertatea pe care i-o oferi.

Fii independenta si bucura-te de viata

Simti ca iubitul tau se indeparteaza de tine? In mod sigur nu-si va dori sa te vada la pamant. Nu-si va dori sa vada ca fericirea ta depinde in totalitate de el. Astfel de lucruri cantaresc foarte mult si nu vor face altceva decat sa-l indeparteze complet. Fii independenta, bucura-te din plin de viata si traieste la maximum fiecare experienta pe care o ai. Bucura-te de familie, de prieteni sau chiar si de colegi. Arata-i ca esti acolo, in asteptarea lui, insa fara sa-ti pui viata „on hold” doar pentru el.

Nu uita ca meriti sa fii iubita

Daca iubitul tau se indeparteaza de tine si simti ca in final relatia voastra se va destrama, nu uita ca meriti sa fii iubita. Poate ca nu este barbatul potrivit pentru tine sau poate ca asa este cel mai bine pentru amandoi. Oricum, o relatie nereusita nu te defineste. Faptul ca un barbat nu te-a iubit nu inseamna ca nu exista iubire si pentru tine. Faptul ca a ales sa plece nu inseamna ca esti greu de iubit. Esti perfecta asa cum esti. Si vei cunoaste dragostea in cele mai pure si frumoase forme. Ai rabdare doar. Si incredere in tine!

Foto: Instagram/@topolindra