Singura modalitate de a atrage dragostea in viata ta (in loc de durere si suferinta)

1
De Cristina Tudor
1 mai 2019

Unde gresim? Nu ne putem imagina ca dragostea poate fi primita in mod liber, ca un cadou de la viata, de la destin, de la univers, de la Dumenzeu. Noi trebuie sa muncim pentru ea… trebuie sa o meritam.

Dragostea poate fi greu de descris. Poti spune toate cuvintele care iti trec prin cap… sau nu poti spune nimic. Te poti folosi de o privire pentru a arata dragoste.

Dragostea poate fi dulce si, in acelasi timp, poate fi grea. Dificila.

Dragostea depinde, insa, de o conditie. Pentru a simti cu adevarat iubire si pentru a spune nu doar cu vocea, ci si cu inima „Te iubesc”, mai intai trebuie sa poti spune „Ma iubesc.” Iata de ce. Pentru aceia dintre noi, marcati de un trecut in care am incercat sa impresionam oamenii pentru a primi iubire, dragostea este intotdeauna o lectie. Prin iubire, atingem cu sufletul un alt suflet. Si putem face asta doar daca ne cunoastem cu adevarat sufletul, daca stim ce simte inima noastra.

Dragostea nu este despre ceea ce spui, ci despre ceea ce faci

Dragostea este medicamentul final care curata tot spiritul nostru.

In acelasi timp, ne temem de abandon in moduri secrete si puternice incat reusim sa il atragem. Alegem parteneri care sunt susceptibili sa ne dezamageasca si sa ne reproseze ca nu suntem persoanele de care ei au nevoie.

Unde gresim? Nu ne putem imagina ca dragostea poate fi primita in mod liber, ca un cadou de la viata, de la destin, de la univers, de la Dumenzeu. Noi trebuie sa muncim pentru ea… trebuie sa o meritam.

Asta se intampla pentru ca in trecutul nostru dragostea si acceptarea nu au facut parte din rutina noastra – ne erau negate. Trebuia sa muncim pentru ele, incercand sa ghicim ce urmeaza, temandu-ne ca vom face ceva gresit si vom suporta consecintele.

Dragostea intareste sufletul, in timp ce ura si tristetea il distrug

Pentru noi, iubirea nu este niciodata o sansa placuta de a ne apropia de altii si de a ne bucura de ea, primind-o cu usurinta in viata noastra si oferind-o inapoi.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.