Dragostea nu este despre ceea ce spui, ci despre ceea ce faci

1
De Cristina Tudor
11 sept. 2018

Eu cred in iubirea profunda. Cred, de asemenea, in puterea actiunilor noastre in relatia de dragoste. Cred ca in iubire nu sunt necesare cuvintele, ci faptele.

„Oricat de dureroase ar fi experientele iubirii, patrunde in iubire fara sa eziti, pentru ca, daca o eviti – asa cum face majoritatea oamenilor – vei ramane blocat in ego. Atunci viata nu iti va mai fi un pelerinaj, nu va mai fi un rau care curge spre ocean, ci va deveni o mlastina.” (Osho)

Dacă iubești… atunci iubește cu toată inima. Spune-i cât de mult îți pasă. Privește-o în ochi și sărut-o cu pasiune. Nu te întreba dacă și ea simte la fel. Nu irosi cuvinte. Nu pune presiune pe o relație care crește atât de frumos. Nu îți fie teamă să te arunci în necunoscut. Lasă-te condus de inima.

Dacă iubești… iubește că și cum aceasta ar fi ultima ta zi pe pământ. Ca și cum această oră este tot ce ai. Ca și cum persoana care stă în fața ta este cel mai bun lucru pe care l-ai văzut vreodată.

Dacă iubești… iubește ca și cum nu ar mai exista nimeni altcineva în afară de ea. Ca și cum sufletul tău nu ar mai rezista nici măcar o secundă departe de sufletul ei. Iubește ca și cum ea este tot ce ți-ai dorit.

Dacă iubești… iubește fără teama de a fi rănit. Imaginează-ți că nu ai simțit niciodată durerea unei inimi zdrobite sau a minciunilor din vocea cuiva. Iubește ca și cum nu ai fost niciodată într-un moment în care ți s-a spus că totul se încheie, iar pământul parcă ți-a fugit de sub picioare.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com