Sufletele pereche pe termen scurt. De ce apar in viata noastra?

1
De Cristina Tudor
6 oct. 2018

O persoana care vine in viata noastra pentru un motiv este precum un inger trimis de Dumnezeu intr-un moment mai putin frumos pentru ca avem nevoie de ea.

Oamenii apar in calea noastra pentru un motiv, un sezon sau o viata. La inceput, poate fi dificil sa determini natura si scopul unei relatii. Poate ca aceste descrieri vor ajuta intr-o oarecare masura sa clarifice misterul.

In momentul in care cineva vine in viata noastra pentru un motiv…

De obicei acest lucru se intampla pentru a raspunde unei nevoi care a fost exprimata. Aceasta persoana vine sa ne ajute intr-o dificultate, rolul sau fiind de a oferi indrumare si sprijin indiferent de cat de scurt este timpul pe care il petrece alaturi de noi.

Poate ca vine sa ne deschida ochii, sa ne ajute sa vedem lucrurile altfel, sa aduca mai multa bunatate si speranta in viata noastra. Scopul sau mai este de a reactiva o virtute in noi pentru a ne ajuta fizic, emotional, mental sau spiritual.

O persoana care vine in viata noastra pentru un motiv este precum un inger trimis de Dumnezeu intr-un moment mai putin frumos pentru ca avem nevoie de ea. Apoi, fara avertisment, de obicei, atunci cand ne asteptam mai putin, aceasta persoana spune sau face ceva pentru a pune capat relatiei.

Uneori, pur si simplu, pleaca.

Uneori, se comporta asa cum noi nu ne dorim si ne determina pe noi sa punem capat relatiei. Ceea ce noi trebuie sa intelegem este ca misiunea acestei persoane a fost indeplinita si, prin urmare, este timpul sa ii oferim permisiunea de a pleca. Aceasta poate fi o perioada dificila pentru ca de multe ori nu intelegem de ce trebuie sa ne spunem ramas bun sau ca lectia nu a fost invatata/ scopul nu a fost indeplinit.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Shutterstock.com