Surprinde-ti partenerul de Valentine’s Day cu aceste idei romantice

1
De Cristina Tudor
3 feb. 2020

Te iubesc pentru ca ma iubesti: acesta e un schimb, dar nu e iubire.

Te iubesc pentru ca te iubesc, si nimic mai mult; te iubesc numai pentru ca te iubesc: aci incepe iubirea. Iti multumesc din suflet ca te iubesc: acesta e cantecul iubirii., spunea candva despre dragoste Liviu Rebreanu si probabil putine sunt la numar cuvintele care ar putea surprinde mai bine de atat esenta iubirii.

Fiecare zi trebuie traita in acest asentiment intr-o relatie de cuplu si astfel, fiecare zi trebuie sa devina o sarbatoare. Indragostitii din toata lumea au ales totusi o zi simbolica de a o celebra, respectiv pe 14 februarie (sau pe 24 februarie, in traditia romaneasca), sub patronajul Sfantului Valentin. Acesta a devenit protectorul indragostitilor in Roma antica, atunci cand tinea in secret slujbe de cununie religioasa crestina.

Din cauza acestui lucru, el a fost intemnitat si condamnat la moarte insa a avut timp sa isi ia ramas bun de la oamenii dragi prin mici ravase pe care le semna cu „Al tau Valentin”. Fie ca sarbatoresti iubirea pe 14 februarie sau de Dragobete, iata cateva sugestii de gesturi tandre pe care le poti face pentru partenerul tau.

1. Scrie-i o scrisoare de dragoste.

O felicitare, un mail sau un mesaj sunt mici atentii pe care le primim de fiecare data insa multi dintre noi au uitat cat de romantic poate fi gestul scrierii unei epistole adevarate, cu stiloul in mana, pe o hartie groasa. Cu siguranta un astfel de gest va fi cu adevarat apreciat de partener si va fi mult mai expresiv si mai elocvent decat orice cutie de bomboane. Spune-i care sunt toate motivele pentru care il iubesti, il respecti si ce vrei sa inveti de la el sau scrie-i din inima tot ce simti.

2. Organizeaza un picnic romantic de Ziua Indragostitilor in intimitatea casei.

Desigur, ar fi minunat ca afara sa fie suficient de cald incat sa puteti face acest lucru in natura, dar in februarie, sansele sunt minuscule spre zero. De aceea, poti intinde o patura pe jos, stinge lumina, aprinde lumanari parfumate in incapere si bucurati-va unul de compania celuilalt. Nici nu e nevoie sa te obosesti sa gatesti, daca nu tii neaparat la acest lucru.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.