Tu esti femeia care stie cat merita si care nu se va multumi niciodata cu mai putin

1
De Cristina Tudor
10 aug. 2021

Ai suferit atat de mult. Ai avut inima franta de atat de multe ori… dar ai reusit sa te ridici deasupra durerii.

Ai gasit puterea de a te vindeca si de a merge mai departe. Si, din acest motiv, ti-ai promis sa nu mai permiti nimanui sa te faca sa suferi. Esti altcineva. Esti o persoana care stie cat de mult valoreaza. Esti o persoana care nu se va multumi niciodata cu mai putin decat merita.

Poate ca ti-a luat putin mai mult timp sa iti dai seama de cat de valoros este sufletul tau. Acum stii ce meriti si nu te vei multumi niciodata cu mai putin. Stii sa trasezi limite sanatoase si sa le spui oamenilor din jurul tau ce te apasa. Nu vei permite niciodata nimanui sa treaca peste aceste bariere pentru ca, desi ii iubesti enorm pe cei din jurul tau, te iubesti mult mai mult pe tine. Te iubesti atat de mult incat nu vei incerca sa tii de cineva care nu iti cunoaste valoarea si nu stie ce meriti. Ai obosit sa joci jocuri… nu mai ai chef de astfel de distractii imature.

Tu, draga mea, iti cunosti valoarea si nu ai nicio problema in a fi singura pana cand vei intalni persoana potrivita. Nu vei permite singuratatii sa iti scada standardele. Vei continua sa astepti pana cand vei intalni pe cineva demn de timpul tau.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.