Uneori trebuie sa stii cum arata durerea pentru a aprecia cu adevarat fericirea

1
De Cristina Tudor
10 ian. 2020

De multe ori Universul trebuie sa ne arate cum se simte durere pentru a aprecia cu adevarat adevarata fericire.

Nu exista dragoste fara durere si nu exista viata fara durere. Durerea este modul in care castigam intelepciune, in care devenim mai puternici, in care invatam lectii importante ce ne vor ghida intreaga noastra viata. Durerea este modul in care ne schimbam, crestem, ne dezvoltam.

De multe ori alegem sa traim intr-o lume mult prea confortabila de teama de a face schimbari. Iubim insa nu mai stim cum este iubirea adevarata – aceea care iti da aripi, care te face sa simti ca ai fluturi in stomac, care nu se teme de nimeni si de nimic. Nu mai iubim din toata inima… iubim in bucati pentru ca ne este teama de suferinta, de durere, de tristete, de despartire.

Nu ii mai oferim vietii sansa de a ne surprinde pentru ca nu vrem sa mai fim dezamagiti din nou… asa ca alegem sa traim in rutina noastra calda si linistita.

De multe ori alegem sa nu mai visam pentru ca nu vrem sa pierdem din nou, nu vrem sa dam gres, nu vrem sa simtim ce inseamna infrangerea. Visam, dar nu ne mai urmarim visurile pentru ca nu credem ca le putem implini, nu credem ca meritam acea fericire pentru ca suntem obisnuiti cu durerea.

Am incetat sa mai credem in miracole de cand visurile noastre au devenit cosmaruri.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.