Aceasta metoda a aplicarii fondului de ten a devenit virala pe TikTok. Ai incerca vreodata?

1
De Alice Papuc
7 apr. 2023

Influencerul de beauty Meredith Duxbury are o modalitate inedita de a aplica fondul de ten, care recent a devenit virala pe retelele de socializare.

Daca esti pasionata de beauty, cel mai probabil ai vazut tehnica de aplicare a fondului de ten viralizata de Meredith Duxbury pe TikTok. Aceasta a fost preluata de multe fete care, din curiozitate, au vrut sa incerce pe propria piele. Rezultatele le-au uimit atat pe ele, cat si pe restul utilizatorilor TikTok.

@meredithduxbury

GRWM… tips for trying out my foundation technique! #thefoundationchallenge

♬ original sound – Meredith Duxbury

Ce este atat de special la modul in care Meredith Duxbury isi aplica fondul de ten?

Ceea ce te va surprinde cel mai mult la tehnica sa de aplicare a fondului de ten este cantitatea impresionanta de produs pe care o foloseste. Meredith nu se teme sa foloseasca produs din plin: mai exact, aceasta foloseste 10 pompite de fond de ten. Ceea ce ii uimeste cel mai mult pe utilizatorii TikTok este ca desi tenul este atat de incarcat de produs, rezultatul obtinut este impecabil.

Am incercat rujul rezistent la transfer de la Dior Forever: nuantele mele preferate, confort si rezistenta

@meredithduxbury

GRWM… tips for my foundation technique part 2! #thefoundationchallenge #meredithduxbury

♬ original sound – Meredith Duxbury

Ce fond de ten foloseste Meredith Duxbury?

Meredith foloseste o combinatie intre doua fonduri de ten. Aceasta aplica 7 pompite de Huda Beauty’s #FauxFilter Luminous Matte Liquid Foundation, respectiv 3 pompite de Dior Forever Skin Glow Foundation. “Se aplica atat de usor!”, sustine Meredith.

meredith-duxbury-fond-de-ten-huda-beauty

234 lei, Sephora

fond-de-ten-dior-glow

300 lei, Sephora

Ea amesteca cele doua produse pe mana, folosindu-se de o pensula. In continuare, aplica fondul de ten pe fata folosindu-si degetele. “Imi place sa folosesc degetele pentru ca produsul este topit cu ajutorul caldurii corpului”. Aceasta aplica fondul de ten chiar si pe buze si pe sprancene.

Ulterior, creatoarea de continut foloseste buretelul de machiaj Miracle Complexion de la Real Techniques. Acesta o ajuta sa estompeze produsul si acele linii mult prea dure. Buretelul se foloseste intotdeauna umed.

@meredithduxbury

GRWM! Tips about my foundation technique… 👀 #thefoundationchallenge

♬ original sound – Meredith Duxbury

Cum functioneaza aceasta tehnica?

Chiar Meredith a creat un videoclip in care explica modul in care functioneaza aceasta tehnica. In primul rand, ea recunoaste ca aceasta tehnica nu va functiona pentru toata lumea. Totul depinde de tipul de piele si, bineinteles, de preferinte.

De asemenea, Meredith subliniaza ca aceasta tehnica de aplicare a fondului de ten functioneaza mult mai bine atunci cand nu ai niciun fir de par pe fata. Fondul de ten este de asemenea important. Chiar Meredith recunoaste ca a incercat aceasta tehnica cu mai multe fonduri de ten, iar in anumite cazuri nu a obtinut rezultatul dorit. Cel mai important lucru pe care il subliniaza Meredith este acela ca “trebuie doar sa aplici fondul de ten si sa ai incredere in proces. Va deveni mai bine pe parcurs.”

Un alt truc pe care il foloseste celebra creatoare de continut este acela de a folosi o bentita de par. Fara aceasta, parul se poate murdari de fond de ten.

Buretelul de machiaj este, la randul lui, foarte important. Acesta trebuie sa fie moale si usor de folosit. “Blendingul este cheia, continua sa blenduiesti produsul”, sustine Meredith in videoclipurile sale.

46,45 lei, DM

Acestea sunt cele mai scumpe sampoane din lume. Ai incerca unul dintre ele?

Trebuie sa recunosc ca rezultatele mi se pareau „miraculoase” la inceput. Dupa ce am fost mai atenta la intreaga metoda, pot spune ca inteleg de ce produsele arata atat de bine, chiar daca sunt folosite intr-o cantitate foarte mare. Nu este un look pe care l-as folosi in viata mea de zi cu zi, insa poate fi un truc la care sa apelez pentru un eveniment. Tu ce parere ai?

Foto: Instagram/@meredithduxbury