Bobul inversat, tunsoarea in tendinte pentru 2021

1
De Cristina Tudor
11 ian. 2021

Daca ai decis sa te tunzi scurt anul acesta, atunci ar trebui sa iei in calcul una dintre cele mai populare tunsori bob ale momentului.

Tunsorile bob se potrivesc oricui si sunt atat de variante incat este imposibil sa nu gasesti un stil care sa ti se potriveasca.

Trebuie sa decizi in ceea ce priveste lungimea, unghiul, suvitele in scari sau daca vrei sau nu breton. De asemenea, trebuie sa iei in calcul tipul tau de par, textura si stilul personal inainte de a adopta un nou look.

Bobul drept, cu varfuri taiate la aceeasi lungime, este in tendinte de mult timp si pare sa se mentina in continuare. Dar daca te-ai plictisit sa porti tot parul intr-o singura lungime, atunci ar trebui sa incerci bobul inversat, o alta tunsoare in trend pentru anul acesta.

Citeste si: Cele mai frumoase tunsori in scari. 40 de idei din care sa te inspiri

Recunoscut pentru forma sa unghiulara si suvite mai lungi in fata si mai scurte in spate, bobul inversat ii poate oferi tunsorii tale scurte un suflu nou de prospetime. Exista in numeroase variante, de la bobul cu carare pe mijloc, cu o carare adanca pe o parte, cu breton sau in variantele pentru par cret si ondulat care sunt foarte populare in prezent.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Instagram/@taylorlashae