Cel mai hot trend de manichiura al momentului: unghiile #migdala

1
De Alice Moisescu
16 dec. 2018

Le-ai vazut purtate pe toate podiumurile de moda ale #FashionWeek, dar si la vedetele tale preferate… da, unghiile minimaliste in forma migdalei sunt in trend!

Este un trend care nu va disparea curand si pe care il poti imbratisa cu drag, mai ales daca ai unghiile lungi. Confera eleganta, stil si acel „je ne sais quoi” de care te vei indragosti iremediabil…

Unghiile „migdala”, cel mai popular trend al momentului in materie de nail art

View this post on Instagram

В незнакомом языке музыки ищу созвучные настроению слова. Не переписываю, а пишу. Без копирования и подражания. Лишь подлинные шедевры будут жить вечно. Все остальное — пыль ▲ Nail artist: Irina RAIN #trueirinarain Записывайся онлайн на irinarain.com или (WhatsApp, Telegram, Direct, iMessage, Viber) ▼ в Москве +7 926 042-58-85, Духовской переулок, 17с15 ▼ в Нижнем Новгороде +7 920 111-56-88, ул. Новая, 28. #ОхуительныйМаникюр #irina_rain #IrinaRain #irinaraincom #NailBarIrinaRain #ЗаботливыйМаникюр #МаникюрныеВстречи

A post shared by RAIN ▲ Nail Salon (@irina_rain) on

La un simplu search pe Google, descoperim ca unghiile migdala au fost preferatele celebritatilor de la Hollywood de altadata. Personalitati legendare precum Marilyn Monroe, Jane Russel sau Katharine Hepburn erau adeptele acestui tip de manichiura, care, aparent, se regaseste in topul preferintelor nail artistilor si astazi.

Unghiile migdala alungesc degetele si le confera feminitate. Pot fi clorate in orice nuanta, chiar si in cea mai puternica dintre toate: rosu aprins. Insa de neglijat nu sunt nici nuantele pastel, cele vii sau manichiura de tip french.

Unghiile migdala nude

Simpla si versatila, manichiura in culoarea nude ramane un adevarat simbol al elegantei. O oja in culoare nude va arata de milioane pe forma #almond a unghiei.

Nail artistii ne sfatuiesc sa alegem produsul intr-o nuanta cat mai apropiata de cea a pigmentului nostru.

Daca ai pielea deschisa, opteaza pentru un crem culoarea untului, iar daca ai tenul masliniu, poti merge cu incredere pe o nuanta cafenie. Unghiile tale nu vor trece neobservate.

Unghiile migdala in culori vii

View this post on Instagram

Опережать время. Стать первым холодом и в самый неожиданный момент раскрыться цветением души, где вечная весна даже в сером, тусклом ноябре ▼ Nail artist: Irina RAIN #trueirinarain Записывайся онлайн на irinarain.com или (WhatsApp, Telegram, Direct, iMessage, Viber) ▼ в Москве +7 926 042-58-85, Духовской переулок, 17с15 ▼ в Нижнем Новгороде +7 920 111-56-88, ул. Новая, 28. #ОхуительныйМаникюр #irina_rain #IrinaRain #irinaraincom #NailBarIrinaRain #ЗаботливыйМаникюр #МаникюрныеВстречи

A post shared by RAIN ▲ Nail Salon (@irina_rain) on

Suntem in 2018, anul nonconformismului. Nu trebuie sa ne mai fie teama sa experimentam cand vine vorba de manichiura. Fuchsia sau albastrul royal sunt doar cateva nuante electrice care vor arata de milioane pe unghiile tale.

Evident, la birou sau la intalnirile formale de afaceri, nu putem aparea cu acest gen de manichiura. Poti pastra forma atragatoare de migdala, insa mizeaza pe un lac de unghii transparent.

Unghii migdala cu model aplicat

In materie de manichiuri statement, nail artistii ne propun o sumedenie de modele care mai de care mai excentrice, mai nonconformiste si mai rebele.

Opteaza si tu pentru o manichiura almond cu pattern-uri de efect, cu cristale aplicate sau detalii tridimendionale si… fii in trend!

Unghiile migdala de tip french

Cea mai clasica manichiura… is back in town! De data asta, reinterpretata. Aplica si tu lac pe lungimea unghiei si picteaza varful acesteia intr-o nuanta contrastanta, precum alb mat, rosu, verde sau albastru. Sau… foloseste alte culori mai vesele, ce iti descriu personalitatea!

Foto: Instagram – Irina_Rain