Cele mai importante trenduri de machiaj din 2020

1
De Teodora Tirca
26 mai 2020

Anul 2020 poate ca nu se desfasoara asa cum ai planuit, avand in vedere pandemia si izolarea. Dar viata merge mai departe si avem nevoie in vietile noastre de lucruri care ne ofera speranta si ne fac sa mai uitam de problemele cu care ne confruntam.

In aceasta categorie a micilor bucurii se incadreaza si trendurile de machiaj, pe care le putem incerca chiar daca stam mai mult acasa.

Tendintele pentru 2020 aduc in prim-plan stiluri deosebite si interesante de machiaj, pe care oricine le poate pune in practica. Iata care sunt cele mai importante trenduri de machiaj din 2020:

Conturul ochilor in nuante intense

In loc sa aplici eyeliner colorat numai pe linia superioara a genelor, incearca acest trend important al anului 2020. Tot ce trebuie sa faci este sa conturezi si linia inferioara a genelor cu aceeasi nuanta pe care ai folosit-o pe pleoapa de sus sau o nuanta putin mai deschisa.

Fardul de pleoape glossy

A venit momentul sa inlocuiesti fardul de pleoape pudra cu unul crema, cu aspect glossy.
Arata la fel de sexy precum un machiaj smokey eye, dar este mult mai usor de obtinut. Adauga cateva puncte de fard gloss deasupra liniei genelor si intinde-l folosind degetul.

Mascara colorata

Daca ti-ai dorit mereu sa experimentezi folosind mascara colorata, acum ai ocazia perfecta. Anul acesta se poarta mascara in nuante intense, precum tonuri de roz, albastru sau verde.

Fardul de pleoape neon

Fardul de pleoape in nuante neon este in tendinte inca de anul trecut. Dar in 2020 este reinventat si capata o nota minimalista.

In loc sa aplici fard neon pe toata pleoapa, aplica numai in colturile interioare ale ochilor. Rezultatul este un machiaj interesant si modern, foarte usor de obtinut.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Instagram/LAETITIA LEMAK