Cum sa-ti dai jos singura extensiile de gene, fara sa-ti distrugi genele naturale

1
De Cristina Tudor
29 apr. 2020

Vrem gene mai lungi si dese, care ne fac sa ne simtim mai sexy si mai frumoase.

Iar extensiile de gene fir cu fir care au devenit foarte populare in ultimii ani ne-au ajutat sa obtinem acele gene de invidiat la care inainte puteam doar sa visam.

Dupa cum stii deja, extensiile de gene necesita intretinere regulata, realizata de specialisti cu pregatire in aceasta tehnica. Intretinerea genelor se face o data la aproximativ doua saptamani si are rolul de a completa firele de gene cazute. Pentru ca odata cu caderea naturala a genelor tale se desprind si firele de extensii. De aceea, in perioada de izolare in care saloanele sunt inchise si nu ai acces la serviciile expertilor, este dificil sa-ti mentii extensiile de gene.

Este aproape imposibil si foarte periculos sa-ti refaci singura extensiile, pentru ca aceasta procedura necesita o tehnica bine pusa la punct si materiale speciale, precum extensii din par natural si adeziv special.
Cea mai buna solutie este indepartarea completa a extensiilor. Dar cum poti face acest lucru acasa, fara sa-ti distrugi genele naturale?

Nu poti sa tragi pur si simplu de extensii pentru ca risti sa-ti smulgi genele naturale din radacini si sa provoci efecte negative pe termen lung. Ciclul natural al genelor dureaza aproximativ sase saptamani, prin urmare extensiile pot sa cada pe masura ce genele tale naturale se reinnoiesc in mod normal.
Din fericire, specialistii au dezvaluit care este cea mai simpla si sigura modalitate de a indeparta extensiile de gene acasa.

Iata cum sa indepartezi singura extensiile de gene:

Pasul 1

Demachiaza-te complet daca esti machiata. Sterge urmele de fard sau mascara folsind o lotiune demachianta delicata sau apa micelara. Fardurile si in special mascara fac ca genele sa devina rigide si dificil de indepartat. Pune lotiune demachianta pe o discheta din bumbac si sterge cu grija ochii, fara sa apesi cu putere sau sa freci insistent.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Instagram/Natasha Denona