3 metode de a obtine gene mai bogate si mai lungi

gene mai lungi
1
De Alice Moisescu
10 dec. 2018

Bogate si lungi, genele reprezinta arma sexului frumos. Insa, ce faci atunci cand natura nu a fost pe atat de generoasa cu tine?

Apelezi la servicii de infrumusetare precum aplicarea genelor false tip banda, a extensiilor de gene fir cu fir sau a serumurilor pentru cresterea naturala a genelor.

Genele false tip banda

View this post on Instagram

A post shared by MAHLAGHA (@mahlaghajaberi) on

Din matase, par natural sau sintetic, toate au acelasi scop: de a te face sa arati mult mai bine. Desigur, diferenta o face pretul.

Genele false tip banda sunt usor de aplicat si sunt de efect, acestea putand fi purtate in prealabil seara.

Genele false tip banda pot fi de doua feluri: cu banda adeziva sau tampoane de silicon. Pentru a face o selectie, trebuie sa iei in considerare urmatorii factori: banda adeziva este usor de utilizat, intrucat aluneca in timpul procedurii de lipire, insa din neatentie poate smulge sau indeparta genele tale naturale.

Genele false cu suport de silicon sunt mai scumpe, insa prezinta o serie de avantaje: aplicarea se face mai usor, iar pielea pleoapei va fi hranita si hidratata pe tot parcursul purtarii lor, datorita continutului de colagen.

In cazul in care vrei un aspect mai natural, poti apela cu incredere si la genele false fir si fir, care au rolul de a „umple” strategic anumite zone ale ochiului, pentru un efect spectaculos. Ele pot fi folosite si in cazul in care ai anumite zone mai rare, intrucat pot crea un efect liniar, iar ochii tai vor fi mult mai expresivi!

Extensiile fir cu fir

View this post on Instagram

9/27 🔜💌

A post shared by ♡DOVE♡ (@dovecameron) on

Pentru aplicarea de extensii de gene fir cu fir, ai nevoie de un cleste special sau de o penseta. Este un procedeu destul de lung si se face de regula la salon (inca nu am intalnit pe nimeni cu dexteritatea si cunostintele necesare pentru a si le aplica singura).

Capetele trebuie sa se potriveasca bine unul cu altul, ai nevoie si de adeziv special, iar procedura se efectueaza din pozitie orizontala.

Aceasta metoda, cum spuneam mai sus, este mai complicata, mai costisitoare, insa genele tale vor arata vizibil mai bine iar efectul va fi unul de durata (cel putin trei saptamani)!

Serumurile naturale pentru cresterea genelor

Studiile arata ca persoanele care au genele rare si scurte au, in general, dificiente de vitamina B, C si de colagen, astfel ca podoaba capilara si genele in mod deosebit au de suferit.

Poti apela la serumuri cumparate din comert, insa noi iti propunem o varianta mai ieftina si cu rezultate garantate: serumul din ingrediente naturale, pregatit acasa. Stimuleaza cresterea genelor, iar in cateva saptamani poti renunta la rimel.

De ce ai nevoie pentru acest serum? Ei bine, de o lingura de ulei de ricin, o jumatate de lingura de ulei de cocos si 2 capsule de vitamina E uleioasa.

Combina toate ingredientele si amesteca-le pana la omogenizare. Pune amestecul astfel obtinut intr-un tub de rimel gol si curat si aplica cu periuta serul pe gene in fiecare seara, timp de cateva saptamani.

Uleiul de ricin este bogat in grasimi esentiale de tip Omega 3, vitamine si proteine. Uleiul de cocos hidrateaza si are rol antiinflamator, astfel ca genele tale vor avea parte de toate substantele nutritive de care au nevoie.

Foto: Instagram – INBEAUT MAGAZINE