Gwyneth Paltrow recunoaste ca isi face injectii contra ridurilor: „N-am nimic de ascuns“

1
De Maria Constantin
20 mart. 2021

Actrita a explicat ca injectiile anti-aging o ajuta sa nu mai aiba o expresie faciala de iritare.

Operatiile estetice nu reprezinta, de obicei, un subiect preferat de vedete. Mereu prezente pe retelele de socializare unde posteaza selfie-uri in care apar fara machiaj sau vorbesc despre acceptarea varstei, cele mai multe femei celebre nu se grabesc sa dezvaluie numele dermatologilor si esteticienilor la care apeleaza. Chiar si in 2021, tema injectiilor antirid ramane un tabu, noteaza Harper’s Bazaar. Dar exista si exceptii.

Recunoasterea unei vulnerabilitati

Gwyneth Paltrow intelege de ce multe femei celebre pastreaza tacerea asupra acestui subiect: „Multe femei de succes de la Hollywood sunt rezervate fiindca li se transmite ca nu sunt suficient de bune, asa ca incearca sa-si demonstreze ceva.”

„Cand isi fac injectii, e ca si cum ar recunoaste o vulnerabilitate. Cred ca uneori onestitatea este perceputa ca o slabiciune… Pare sa fie o stigma puternica in privinta injectiilor”, a mai spus Paltrow pentru Harper’s Bazaar.

Nu doar ca recunoaste ca face injectii faciale, dar Gwyneth Paltrow dezvaluie si ce anume foloseste. Fiind noua imagine a Xeomin, un ser antirid aprobat de FDA (Agentia americana a medicamentelor, n.r.), recomandat pentru atenuarea liniilor dintre sprancene, actrita spera sa schimbe perceptia asupra acestor interventii, prezentand cu toata sinceritatea ceea ce face ea. Ea a explicat ca „un strop” din acest ser o ajuta sa arate mai putin nervoasa.

Cum a ajuns la injectiile cu Xeomin

Nu este prima experienta a vedetei cu produsele de frumusete injectabile, noteaza publicatia mentionata. „Am avut o criza a varstei mijlocii cand am implinit 40 de ani si am mers la un doctor. A fost un dezastru. N-am mai facut nimic pentru multa, multa vreme. Eram zdrobita, fruntea mea era complet blocata si nu ma mai puteam privi”, a marturisit ea.

Vedeta a adaugat ca a fost nevoita sa treaca la Xeomin – si la un alt doctor – iar aceasta schimbare a ajutat-o sa arate mai bine.

„Cred ca e bine cand femeile vorbesc despre asta, fiindca exista multa rusine pe tema operatiilor estetice sau a injectiilor si fillerelor, si ar fi dragut daca oamenii ar deveni mai increzatori in alegerile pe care le fac. Dar daca vor sa aiba un secret de frumusete, este in regula, de asemenea”, a spus Paltrow. „Eu sunt sincera – am prezentat ce a functionat la mine, pentru ca asa am invatat mereu”, a continuat ea.

Noua generatie accepta imbatranirea

Actrita a mai spus ca, in opinia ei, cultura incepe sa se indrepte impotriva discriminarii pe motiv de imbatranire si ca mare parte din merit apartine generatiei tinere.

Gwyneth Paltrow vorbeste despre cum a afectat-o Covid-19 pe termen lung: „Tot ce fac acum este un cadou pentru corpul meu“

„Generatia tanara le accepta pe femeile puternice precum Jane Fonda si Frances McDormand. Tinerelor le plac femeile cool, indiferent ca sunt batrane sau diferite de ele. Se uita la o femeie in intregime, in loc sa prefere o poza superprelucrata cu Facetune de pe Instagram. Imi place trendul pe care il vad”, a subliniat Paltrow.

Foto: Instagram/@gwynethpaltrow