Lili Reinhart a impartasit un selfie „sincer” in care arata ca sufera de acnee chistica – si solutia care functioneaza

1
De Teodora Tirca
28 oct. 2020

Si vedetele au perioade in care pielea lor nu e perfecta, in ciuda tratamentelor de infrumusetare pe care le au la dispozitie.

Lili Reinhart este una dintre cele mai sincere celebritati atunci cand vine vorba despre felul in care arata – nu e un fan al perfectiunii, ci crede mai degraba ca micile imperfectiuni sunt cele care ne fac unici si fermecatori.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Appearing in a garden near you, this spring.

O postare distribuită de Lili Reinhart (@lilireinhart) pe

Selfie-ul ei real, in care arata ca sufera de acnee chistica, e ca o gura de aer proaspat dupa ce scrollezi pe Instagram printre mii de poze cu filtre perfecte, in care nu se vede nici macar un por.

Desi stim ca Instagramul nu reflecta intotdeauna realitatea, ne e foarte greu sa nu ne comparam cu femeile frumoase care apar zilnic in feed-ul nostru.

Ne e greu sa ne acceptam imperfectiunile (acnee, riduri, pete pigmentare) atunci cand restul femeilor par sa aiba piele de portelan.

Asa ca atunci cand o celebritate vorbeste deschis despre problemele pielii sale, realizam ca e chiar normal sa nu aratam perfect tot timpul – iar Lili Reinhart e una dintre acele vedete care vrea sa normalizeze problemele pielii, mai ales acneea, care este o afectiune atat de comuna.

Starul din Riverdale vorbeste de ceva timp despre experienta ei cu acneea chistica, iar zilele trecute a impartasit pe Story un selfie fara machiaj in care arata ce  solutii a gasit ea pentru a trata problema: „Acneea chistica imi tine companie sambata asta. Iti multumesc @charlihoward pentru ca ai inventat aceste patch-uri simpatice”.

Foto: Instagram/Lili Reinhart

Lili vorbeste despre patch-urile anti-acnee in forma de floricele Squish Beauty Flower Power Acne Patches, care se lipesc direct pe eruptia acneica si reduc inflamatia, facand ca problema sa dispara aproape peste noapte.

Patchurile Squish Beauty nu sunt disponibile la noi, daaar am descoperit unele care functioneaza la fel de bine: cele de la Patchology.

Patchology Peace Out Spots, 95 lei, sephora.ro

Nu e prima data cand Lili impartaseste o fotografie sincera cu imperfectiunile tenului ei. In ianuarie 2019, actrita a impartasit o poza in care isi detalia rutina de seara, cu puncte de crema anti-acnee pe toata fata.

Foto: Instagram/@facialatelier

Foto: Instagram/Lili Reinhart