Manichiura frantuzeasca micro, noul trend minimalist pe care sa-l incerci

1
De Cristina Tudor
15 dec. 2020

Anul acesta a fost destul de dificil sa ne intretinem manichiura la salon, de aceea tot mai multe femei si-au indreptat atentia catre stiluri si manichiuri simple si frumoase, pe care si le pot face singure acasa.

In locul modelelor complicate pe care le putem obtine numai cu ajutorul specialistilor, in 2020 am adoptat modele minimaliste si interesante, foarte simplu de pus in practica.

Unul dintre ele, care devine tot mai popular pe zi ce trece, este cel al manichiurii french micro. Este un trend care se pare ca le-a cucerit pe influenceritele din industria beauty, fiind cunoscut si ca manichiura micro sau french subtire. Nu doar ca este cea mai importanta tendinta a acestui sezon, dar se anunta a fi un trend major si in 2021.

„Manichiura micro este abordarea moderna a manichiurii french clasice. Principala diferenta dintre cele doua este grosimea liniei de la varful unghiilor. Pentru un french micro, varful este colorat cu o linie cat mai subtire cu putinta, care se continua usor catre lateralele unghiei. Ar trebui realizata pe o baza transparenta sau pe o culoare naturala”, declara pentru whowhatwear.co.uk specialista in nail art Harriet Westmoreland.

Un avantaj major este acela ca manichiura french micro este universala: se potriveste oricui, indiferent de forma unghiilor, lungime, dar si pentru orice ocazie.

„Este o alegere atat de populara pentru ca este manichiura care avantajeaza pe oricine. Cand este realizata corect, are capacitatea de a alungi unghiile si de a le pune cat mai bine in evidenta”, spune specialista. Desi cel mai bine ar fi sa fie realizata de un specialist, in salon, cu putina rabdare si exercitiu ti-o poti face si singura, acasa.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Instagram/@paintboxnails