Manichiura French aleasa de Kaia Gerber e perfecta pentru Craciun

NEW YORK, NEW YORK - OCTOBER 10: Kaia Gerber is seen in SoHo on October 10, 2019 in New York City. (Photo by Gotham/GC Images)
1
De Roxana Dobrita
23 dec. 2019

Aceasta combinatie de culori ne obsedeaza in cel mai bun sens al cuvantului.

Sa se stie: manichiura French este din nou in voga, insa nu asa cum o stiai.

Chiar daca ar trebui sa-i multumim topmodelului Bella Hadid pentru intoarcerea triumfatoare a modelului clasic al manichiurii frantuzesti, Kaia Gerber este cea care a i-a dat acestui trend nouazecist mult-iubit un makeover festiv, combinandu-l cu o tendinta ce promite deja sa fie foarte populara in 2020.

4 tratamente pentru unghii sanatoase si puternice de incercat in sezonul rece

Tendinta in chestiune? Manichiura Skittle – un look caracterizat de colorarea fiecarei unghii intr-o nuanta diferita. De aici pare sa se fi inspirat Mei Kawajiri, celebrity nail artist, atunci cand a creat manichiura de sarbatoare a fiicei lui Cindy Crawford.

Cele mai bune sub 50 de lei: Lacuri de unghii rezistente

Din fericire, cele doua au ales sa impartaseasca si cu noi look-ul final, Kawajiri postand pe Instagram o fotografie cu proaspata manichiura festiva a Kaiei: unghii nude discret lucioase, cu varfurile colorate in diferite nuante bonbon.

Nu e pentru prima oara pe anul acesta cand vedetele experimenteaza cu manichiura frantuzeasca. In august 2019, Bella Hadid a ales o varianta extrema a clasicului trend, cu varfurile unghiilor pictate in galben-mango.

Cele mai populare lacuri de unghii din toate timpurile

Foto: Getty Images