Mascara favorita a lui Kate Middleton: O poti cumpara si tu! 

1
De Iulia Claudia Dumitru
7 iul. 2019

Vrei sa obtii gene definite? Vrei gene cu extra volum? Vrei acea privire patrunzatoare, fara sa ai genele incarcate, grele? Mizeaza pe recomandarea lui Kate Middleton!

Daca adori look-ul lui Kate Middleton, sigur ai remarcat privirea ei! Machiajul este discret si mereu adecvat. Iar ducesa nu uita sa adauge o tusa de mascara, pentru extra efect! Ce mascara foloseste Kate Middleton pentru a obtine astfel de gene? Descopera mai jos!

Ca orice femeie, nici Kate Middleton nu rezista fara mascara! Si, pana la urma, putin rimel compenseaza pentru lipsa oricarui machiaj! Fara eyeliner, fara ruj, fara fond de ten ne mai descurcam uneori, daca avem o mascara buna! Iar ducesa de Cambridge are o mascara buna! 

View this post on Instagram

Thank you everyone for all your lovely messages on The Duchess of Cambridge’s birthday! 📷PA

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Care este mascara favorita a lui Kate Middleton?

Lancôme Hypnôse nu este tocmai o mascara ieftina, insa este un produs ce confera volum de impact, care face genele de pana la sase ori mai vizibile. Si, ghici ce? Este chiar mascara favorita a lui Kate Middleton!

Este mascara pe care ducesa a purtat-o, de altfel, chiar in ziua nuntii sale! Si nici nu este de mirare, intrucat Lancôme Hypnôse amplifica mult genele, insa fara a crea un aspect artificial sau incarcat, poate si pentru ca are o textura cremoasa. Are efect de separare, desi amplifica de sase ori si intensifica privirea. 

Se pare ca si Kate a desemnat-o ca fiind suficient de buna incat sa o poarte in ziua casatoriei cu Printul William! 

Asa ca, daca iti doresti o privire intensa si daca ti-a placut make-up-ul lui Kate in ziua nuntii, poti folosi si tu acest rimel, atat seara, pentru un efect dramatic, cat si ziua, pentru volum spectaculos!

Stiai ca…

  • Se zvoneste ca ducesa de Cambridge si-a facut singura machiajul in ziua nuntii?
  • Mascara Lancôme Hypnôse nu doar ca este mascara favorita a lui Kate Middleton, dar se vinde din 2004 in numar de 13 bucati per fiecare minut la nivel mondial?

Mascara Lancome Hypnose, 161 lei, sephora.ro

Foto: Getty Images