Cele mai bine vandute 9 parfumuri in 2019

1
De Iulia Claudia Dumitru
22 iul. 2019

Vrei sa porti parfumurile de designer care au cucerit topurile vanzarilor? Descopera cele mai populare 7 parfumuri ale anului!

Poate ca nu stiai, insa exista si decernari de premii pentru parfumuri. Fundatia Parfumurilor decerneaza aceste premii, echivalentul Oscarurilor. FiFi-urile (Oscarurile parfumurilor) ajung la cele mai bine vandute parfumuri ale anului. Care sunt acestea in 2019? Continua sa citesti!

9 parfumuri de top in 2019

Unele sunt parfumuri clasice. Altele sunt noi, insa au fost printre favoritele cumparatorilor. Sa descoperim impreuna 9 parfumuri bine vandute in 2019 in intreaga lume!

Lost Cherry Eau de Parfum, Tom Ford

Cu o aroma fructata si senzuala, Lost Cherry, parfumul casei de moda Tom Ford, a castigat marele premiu in 2019, Parfumul Anului, la categoria parfumuri de lux pentru femei!

1.267 lei, douglas.ro

Honeysuckle & Davana Cologne, Jo Malone

E vorba de un parfum dulce, dar unisex – tipul de aroma care miroase delicios pe oricine. A castigat premiul pentru Parfumul Anului la categoria parfumuri de prestigiu pentru femei.

503 lei, douglas.ro

Daisy Love Eau de Toilette, Marc Jacobs

Daisy Love, un parfum fresh, intens, vesel, de vara, a luat premiul la categoria „Alegerea consumatorului”. Si tot el a castigat si premiul pentru cea mai buna campanie in Social Media.

319 lei, sephora.ro

Cloud Eau de Parfum, Ariana Grande

Cel mai recent parfum al Arianei Grande (cu note de lavanda, para, bergamota, cocos, praline, orhidee de vanilie si casmir) a plecat acasa cu premiul pentru cel mai bun parfum al anului la categoria popularitate.

205 lei, douglas.ro

N°5 LIMITED EDITION GRAND EXTRAIT, Chanel

Editia limitata de Chanel N°5, cu sticla rosie ca focul, a castigat premiul pentru cel mai bun ambalaj. Ti-o punem aici doar ca sa-ti clatesti ochii, intrucat costa “doar” 30.000 de dolari. Uh-la-la!

30.000 de dolari, chanel.com

Black Opium Eau de Parfum, Yves Saint Laurent

Campania Black Opium, ce o are protagonista pe Zoe Krawitz, a castigat trofeul pentru cea mai buna campanie media a anului 2019. 

Notino, 395 lei

Cashmere Mist Eau de Parfum Spray, Donna Karan

Lansat in 1994, parfumul iconic al Donnei Karan a ajuns in 2019 in Hall of Fame a Fundatiei Parfumurilor.

267 lei, notino.ro

Hallucinogenic Pearl, A Lab on Fire by Emilie Coppermann

La categoria Perfume Extraordinaire, aceasta esenta sublima, vintage si sexy, cu note de top de seminte de ambra, bergamota si piper roz si note de mijloc de violete, Iriseine De laire si stanjenel, s-a remarcat.

2.019 dolari, alabonfire.com

Tease Rebel, Victoria’s Secret

Victoria’s Secret este recunoscut pentru parfumurile semnatura efervescente, seducatoare si extrem de dulci. Tease Rebel nu face exceptie si fanii devotati l-au votat pentru a castiga premiul pentru cel mai popular parfum la categoria Alegerea Consumatorului.

151,98 lei, emag.ro

Foto: Jo Malone