Rujul rosu accesibil pe care Angelina Jolie l-a purtat in „Maleficent“

1
De Maria Constantin
2 nov. 2019

Transformarea actritei n-ar fi fost la fel de reusita fara produsele de machiaj pe care ea le-a folosit. Iar rujul a jucat un rol important.

Machiajul pe care Angelina Jolie l-a folosit in „Maleficent: Mistress of Evil” („Maleficent: Suverana Raului”) a avut o contributie insemnata la transformarea actritei in personajul pe care ea il interpreteaza.

View this post on Instagram

Well, well…Try the #Maleficent: Mistress of evil Replay on @PicsArt and transform yourself into the iconic villain! 😈

A post shared by Maleficent: Mistress Of Evil (@disneymaleficent) on

Brandul MAC Cosmetics, care a furnizat linia de produse folosite pentru machiajul actritei, a publicat pe Instagram un clip video care surprinde transformarea magica a actritei.

Cu ajutorul echipei de machiaj care a muncit cu minutiozitate pentru a-i monta Angelinei protezele speciale pentru obraji si i-a ondulat parul ca sa nu se vada suporturile pentru coarne, actrita a capatat contururile eroinei sale, Maleficent. Iar machiajul a desavarsit aceasta metamorfoza.

Materialul video prezinta si rujul-vedeta pe care Angelina l-a purtat pe tot parcursul filmarilor – este vorba despre un rosu mat clasic, MAC Matte Lipstick in nuanta Russian Red.

94 lei, maccosmetics.ro

Poate ca nu e cel mai ieftin, insa cine s-ar fi gandit ca frumoasa Angelina a purtat un ruj care costa sub 100 de lei? Este un rosu superb si foarte rezistent, care nu se va demoda niciodata. Perfect pentru iesirile in oras!

Pantofii confortabili preferati de Angelina Jolie sunt surprinzator de ieftini

Pe platoul de filmare, Angelina a mai folosit fardul de pleoape Scene and Print pentru a obtine un efect dramatic de smokey eyes si a aplicat rimelul Extreme Dimension 3D Black Lash si genele false #36 pentru un finish dramatic, perfect pentru marile ecrane, noteaza Allure.

Foto: Getty Images.