Scapa de celulita rapid cu mici ajustari in dieta si o procedura noua

1
De Cristina Tudor
6 mai 2018

Ia-ti adio de la pielea inestetica de tipul „coaja de portocala”! Vara se apropie si nu trebuie sa te ia pe nepregatite.

Scapa de celulita rapid punand in aplicare metodele dezvaluite de shape.com.

Ai celulita? Multe femei se confrunta cu aceasta problema, indiferent ca au sau nu siluete de invidiat. Celulita nu iarta pe nimeni si nu tine cont de pozitia sociala sau de situatia materiala. Din fericire, poti scapa de celulita rapid. Spre exemplu, de la oamenii de stiinta aavem promisiunea unei noi proceduri eficiente, non-chirurgicale, care poate rezolva aceasta imperfectiune.

Cum apare „coaja de portocala”, pe intelesul tuturor

Celulita este formata din grasime subcutanata, care se afla intre derma, strat inferior pielii, si epiderma, stratul exterior. Derma se prezinta ca o retea de tesuturi care are aspect de figure de miere. Cand grasimea se acumuleaza, iar compartimentele dermei devin neincapatoare, apare aspectul de “coaja de portocala”.

Stadiul celulitei este influentata de cantitatea de grasime corporala, modul cum este distribuita aceasta, grosimea pielii si rezistenta fibrelor de colagen.

Celulita apare mai des la femei – explicatii stiintifice

Potrivit unui studiu publicat in Journal of Cosmetic and Laser Therapy, aproape 85% dintre femeile cu varsta peste 20 de ani au celulita. Pe de alta parte, American Society for Aesthetic Plastic Surgery scrie ca la aceasta varsta, barbatii sunt afectati de celulita intr-o proportie net inferioara, de 10%. Explicatia consta in faptul ca barbatii au pielea mai rezistenta, straturile pielii nu sunt asa de subtiri ca la femei.

Incepand cu 25 de ani, reprezentantele sexului frumos, care duc un stil de viata sedentar, pierd masa musculara. In medie, intr-un interval de zece ani se topesc aproximativ doua kilograme de muschi. Wayne Wescott, autorul cartii „No More Cellulite: A Proven 8-Week Program for a Firmer, Fitter Body”, precieaza, ca in aceeasi perioada se pot acumula peste sase kilograme de grasime. Luand in considerare ca firele de colagen se raresc cu aproximativ 1% pe an, nu e de mirare ca odata cu varsta celulita devine mai vziibila.

Scapa de celulita rapid, cea mai eficienta metoda!

Interventiile estetice cu laserul sunt eficiente in inlaturarea celulitei. Poti obtine, insa, un efect pozitiv si de durata fara tratamente costisitoare. Secretul consta in dieta echilibrata. Fa mici ajustari in meniul tau zilnic si vei vedea ca eforturile tale vor da rezultate. In plus, vei pierde in greutate, iar celulele afectate de surplusul de grasimi isi vor reveni la forma initiala. Obisnuieste-te sa mananci cereale integrale, proteine de calitate, fructe, legume, lactate usoare si grasimi bune. De asemenea fa zilnic cel putin o jumatate de ora de miscare, impartita in exercitii tip cardio si exercitii de rezistenta si forta. Studiile de specialitate au demonstrat ca in acest fel pot estompa aspectul celulitei si vei slabi fara sa fortezi pielea.

Alternativa dietei, un tratament promitator nou

Oamenii de stiinta americani de la Stony Brook University testeaza in continuare o metoda revolutionara de inlaturare a celulitei. Acestia au dezvoltat o solutie injectabila pe baza de colagen, care netezeste pielea, uniformizeaza “bulgarii” de grasime de sub piele si intareste epiderma. In studiul experimental, femeile care au beneficiat de tratament, s-au bucurat de o reducere a celulitei cu pana 76% in decursul a sase luni. Testarile continua, iar expertii in domeniu se arata incantati de efectele pozitive ale tratamentul cu colagen.