Tehnica oil-pulling te poate scapa de acnee pentru totdeauna

1
De Cristina Tudor
5 apr. 2020

Daca lupti demult impotriva acneei probabil ca ai auzit des de tratamente neconventionale cu efecte remarcabile asupra pielii.

Trendurile mereu in schimbare in materie de frumusete, care prezinta ingrediente din ce in ce mai greu de pronuntat, pot cauza scepticism inclusiv pentru metodele simple, care au un efect rapid si durabil. Astazi investigam daca tehnica oil-pulling poate elibera tenul de acnee.

Tehnica oil-pulling reprezinta clatirea gurii cu ulei timp de 20-30 de minute si scuiparea lui la final.

Este utilizata de multe secole pentru a trata afectiuni variate deoarece elimina toxinele si amelioreaza igiena dentara. Daca luam in calcul faptul ca acneea este des asociata cu un exces de toxine nu va fi de mirare faptul ca exista multe opinii care sustin folosirea acestui remediu pentru a combate leziunile acneice si infectiile.

Cum poate actiona tehnica oil-pulling pentru a elimina acneea?

Probabil ca te intrebi ce legatura are clatirea gurii si igienizarea gingiilor cu acneea. Potrivit misumiskincare.com, indepartarea bacteriilor si a toxinelor cu ajutorul uleiului are potentialul de a ameliora aspectul pielii.

In plus, acneea este legata de un dezechilibru al bacteriilor din cadrul tractului intestinal.
Daca vei incerca si tu oil-pulling vei elimina bacteriile din cavitatea bucala inainte ca acestea sa patrunda in restul organismului. Din acest motiv poate deveni un tratament benefic pentru a reduce si preveni acneea in mod natural. Este foarte usor de pus in aplicare si nu vei avea nevoie decat de un ulei vegetal presat la rece pentru a incepe.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Instagram/Kelsey Merritt