7 tunsori ideale pentru minione

1
De Cristina Tudor
28 oct. 2020

Asa cum hainele si pantofii te pot ajuta sa-ti alungesti vizual silueta, la fel si tunsoarea pe care o alegi te poate face sa pari mai inalta.

Descopera care sunt tunsorile ideale pentru mignone.

Cele mai bune alegeri pentru mignone sunt intotdeauna tunsorile scurte. Acestea reusesc sa ofere un look elegant si sofisticat, iar in acelasi timp te ajuta sa pari mai inalta. La polul opus se afla parul lung si foarte lung, care te dezavantajeaza daca esti mica de inaltime. Parul lung atrage privirea in jos, iar cu cat este mai lung cu atat vei parea si mai scunda. Iata ce tunsori sa alegi daca esti mignona:

Bob

Tunsoarea bob este in tendinte de mult timp, fiind una dintre cele mai longevive tunsori. A aparut in anii ’20, iar de atunci este o constanta in ceea ce priveste tunsorile sic pe care numeroase femei din intreaga lume le aleg. Tunsoarea bob este perfecta pentru mignone. Atrage privirea asupra chipului, pe care il incadreaza si il pune in evidenta, reusind astfel sa creeze iluzia unei siluete alungite.

Pixie

Tunsoarea pixie poate fi de multe tipuri, insa orice stil ai alege, in mod sigur te va avantaja daca esti mignona. Este o tunsoare ideala pentru femeile mici de statura pentru ca lasa gatul liber si le ajuta astfel sa para mai inalte.

Midi

Daca nu esti adepta tunsorilor foarte scurte, atunci poti opta pentru parul de lungime midi. In cazul acestui look, parul ajunge pana la nivelul umerilor si face ca partea superioara a corpului sa para mai alungita. De asemenea, este lungimea care iti permite sa realizezi unele coafuri care au acelasi efect vizual de alungire a siluetei, asa cum sunt cocul sau coada inalta.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Instagram/Lucy Hale