Universul magazinelor de beauty la The Beauty Hub by Baneasa Shopping City

1
De Cristina Tudor
18 mai 2023

Ritualurile de frumusete au fost parte integranta a culturii umane de-a lungul istoriei. Acestea depasesc simpla notiune de self-care si au o semnificatie mai profunda in viata noastra.

Ingrijirea de sine este o practica esentiala pentru mentinerea unei vieti echilibrate si implinite ce ne permite sa ne reincarcam si sa ne refacem energia fizica, mentala si emotionala. Ajuta la reducerea stresului, la imbunatatirea rezilientei, precum si a calitatii generale a vietii. Este un act de iubire si respect fata de sine, prin care ne acordam timpul si atentia necesare pentru a ne ingriji corpul, mintea si sufletul.

Intr-o lume care se misca intr-un ritm alert, luandu-ne timp pentru a ne dedica ritualurilor de frumusete ne permitem sa ne reconectam cu noi insine, sa ne hranim fiinta interioara si sa celebram identitatea noastra unica. Acestea aduc mai mult decat un simplu beneficiu fizic, ele creeaza un spatiu sacru in care putem incetini ritmul cotidian, ne putem concentra asupra noastra si ne putem ingriji starea de bine fizica, mentala si emotionala. Iata cateva motive pentru care ritualurile de frumusete sunt importante:

● Angajarea in ritualuri de frumusete ne incurajeaza sa fim ancorati in momentul prezent si constienti de actiunile noastre. Fie ca aplicam o masca faciala, produse de make-up sau ne aranjam parul, aceste ritualuri ne ajuta sa ne simtim linistiti si sa ne concentram atentia asupra prezentului. Ele ne permit sa ne deconectam de la lumea exterioara si sa ne reconectam cu noi insine.

● Ingrijirea de sine si practicarea anumitor ritualuri de self-care duc la imbunatatirea propriei stari si sporesc increderea in noi. Acordand timp ingrijirii pielii, a corpului, a parului, nu numai ca ne vom imbunatati aspectul fizic, ci ne vom simti mult mai bine. Atunci cand ne simtim increzatori in propria piele, emanam pozitivitate si eleganta.

● Nu in ultimul rand, ritualurile de frumusete sunt o modalitate de a ne exprima identitatea unica si creativitatea. Fie ca experimentam diferite stiluri de machiaj, incercam coafuri noi sau purtam parfumurile preferate, momentele de self-care ne permit sa ne aratam individualitatea si sa ne exprimam autenticitatea.

The Beauty Hub, unul din cele mai asteptate evenimente in domeniul frumusetii, este un concept care intelege puterea ingrijirii de sine si impactul profund pe care aceasta il are asupra starii noastre generale de bine.

In perioada 18 – 21 mai, cele peste 40 de magazine de beauty din Baneasa Shopping City, atent selectionate, creeaza un adevarat paradis pentru pasionatii de beauty. Evenimentul deschide portile catre lumea captivanta a produselor de skincare, make-up, hair si parfumerie, intr-un cadru exclusivist.

The Beauty Hub este locul in care isi dau intalnire un mix unic de branduri, cele mai recente tendinte si cea mai larga varietate de produse de frumusete si ingrijire.

Evenimentul va da o noua dimensiune experientei de shopping transformand locatia intr-un adevarat sanctuar al descoperirii si al inspiratiei. Echipa de specialisti experimentati va fi acolo sa te ghideze in lumea machiajului, ingrijirii pielii, parului si a parfumurilor.


De asemenea, in perioada desfasurarii evenimentului, 18-21 mai, pentru fiecare achizitie de minim 700 de lei din magazinele de beauty, toti clientii vor primi un set exclusiv de machiaj MAC ce va fi oferit intr-un spatiu special amenajat la parter, in fata magazinului Massimo Dutti, zilnic, intre orele 13:00 – 21:00. Tot aici, clientii se vor putea bucura de o sesiune de make-up profesionist realizat de make-up artist-ul Ana Cucuta.

The Beauty Hub te invita sa duci ritualul de ingrijire la un alt nivel, oferind o experienta unica si captivanta, care celebreaza grija de sine, exprimarea individualitatii si puterea transformatoare a frumusetii.