10 motive sa iubesti un barbat Sagetator

barbat sagetator
1
De Alice Moisescu
20 feb. 2019

Sunt printre putinii nativi care reusesc sa vada soarele dincolo de nori si care aduc zambetul pe buzele celor din jur.

Care este secretul lor si cum te pot cuceri barbatii nascuti in semnul Sagetatorului? Aflam numaidecat!

Calitatile incredibile ale Sagetatorului: Zodia aflata in lumina reflectoarelor

Este spontan, iubeste viata in toate formele ei si transforma fiecare intalnire intr-o aventura. Te face sa vezi partea frumoasa a lucrurilor si reuseste sa te binedispuna in orice moment. Cum ai putea sa te plictisesti alaturi de un asemenea barbat?

Astrologie: 6 zodii cu sufletul vesnic tanar

Este loial, devotat!

Nativul nascut in acest semn este sincer, devotat si implicat intr-o relatie de cuplu. Daca iti doresti un barbat care sa iti ofere liniste, l-ai gasit! Si e Sagetator! 🙂

Cele mai loiale 5 zodii – Nu te vor trada niciodata

Este amuzant

Nativul Sagetator poseda un simt al umorului puternic dezvoltat. Este seducator, jovial si carismatic. Pe placul tuturor!

Este sigur pe el si dinamic. Cu un astfel de barbat vei uita de probleme numaidecat!

Este optimist

Este pozitiv, imbratiseaza viata sub toate formele sale si nu accepta ca cineva sa ii strice zen-ul. Ba dimpotriva! Vrea sa ii molipseasca pe cei din jur cu entuziasmul sau si cu starea sa de bine.

Este protector

Nu numai cu partenera sa de viata, ci si cu… cei la care tine foarte tare: familie, prieteni dragi, oameni apropiati lui.

Adora sa exploreze tot ce este in jurul lui

Cu o sete teribila pentru cunoastere, nativul nascut in semnul Sagetatorului adora sa exploreze si sa invete mereu lucruri noi. Este o fire activa, dornica de aventura in permanenta. Nu ai avea cum sa te plictisesti alaturi de un asa barbat!

Este extrem de onest

Sinceritatea, o caracteristica de baza a zodiei Sagetator! Desi poate parea dur uneori, barbatul Sagetator va fi intoteauna onest cu tine. Pune punctul de ‘i’ si nu ii place sa se piarda in amanunte inutile.

Este foarte pasional in intimitate

Atunci cand vine vorba de intimitate, Sagetatorul se numara printre cei mai surprinzatori nativi ai intregului zodiac. Pofta sa de viata, imaginatia fara margini si toata vitalitatea sunt transpuse in momentele intime. Indiferent ca vorbim de o relatie longeviva sau de o aventura de o noapte.

E independent

Sagetatorul isi iubeste foarte mult spatiul personal, dar si libertatea. Orice tentativa de invadare a spatiului sau va fi privita nu doar ca o mare lipsa de respect, dar si ca o lipsa de incredere.

Nu iti va da foarte multe explicatii pentru ceea ce face, insa tocmai acest lucru il face atat de atragator…

Este creativ

Are o imaginatie atat de bogata si este deschis catre domenii artistice. Poate excela in profesii precum cea de scriitor, de muzician sau de artist plastic. Toate aceste aptitutini il vor transforma intr-un barbat misterios caruia… nu vei putea sa ii rezisti!

Foto: Shutterstock.com