Cele mai loiale 5 zodii – Nu te vor trada niciodata

zodii loiale
1
De Cristina Tudor
25 ian. 2019

Cata incredere poti avea in partenerul tau? Esti absolut sigura ca nu te va trada niciodata? Raspunsul la aceasta intrebare poate avea o stransa legatura cu zodia in care s-a nascut.

Iata care sunt cele 5 zodii in care poti avea totala incredere: iti vor fi loiali si isi vor respecta intotdeauna promisiunile.

Balanta

Dintre toate zodiile, acest semn de aer este cel mai adesea asociat cu casatoria. Toate semnele de aur au probleme cu minciunile si iluziile, iar Balanta nu face exceptie. Intr-o relatie nesigura, imaginatia lor poate ajunge foarte departe si pot ajunge sa-si faca rau din cauza gandurilor si nesigurantelor. Pentru ca ei se implica foarte mult foarte repede si nu concep sa pacaleasca, sa minta sau sa tradeze, chiar daca ajung sa se desparta de persoana cu care erau, raman blocati multa vreme in relatia pe care si-au creat-o singuri in minte.

Cele 3 zodii care adora Ziua Indragostitilor

Taur

Legaturile Taurilor sunt puternice si impenetrabile daca au fost facute cum trebuie. Dar doar pentru ca o relatie cu un Taur e solida nu inseamna ca nu poate sa scartaie. Daca e nesigur, Taurul devine excesiv de posesiv si-si controleaza partenerul. Acest lucru poate duce la o eruptie vulcanica: daca partenerul se simte constrans, poate ajunge sa incalce increderea Taurului, iar acesta nu va uita niciodata asta, chiar daca vor trece ani buni de la nefericitul eveniment. Daca, insa, reuseste sa-i dea partenerului spatiul necesar, Taurul e capabil de un devotament de neclintit.

Scorpion

Cand un Scorpion iubeste, o face din tot sufletul. Fiind semn de apa, Scorpionul e facut din emotii si sentimente. Nu ia nimic in lejer si este foarte circumspect la primele intalniri. Daca, insa, ati trecut de prima jumatate de an de relatie, sansele ca legatura voastra sa fie una de durata sunt foarte mari. Ideea este sa te misti incet si sa-i dai spatiu. De asemenea, pentru ca Scorpionul este foarte sensibil, nu raspunde bine la neclaritati si vorbe cu dublu inteles. Nu apreciaza comentariile sarcastice, anxietatile vagi sau limbajul codat.

6 zodii carora le este greu sa-si gaseasca echilibrul interior

Leu

Leii isi apara partenerul si prietenii asa cum se apara pe sine – cu incrancenare. Partenerul unui Leu devine o extensie a sa si adesea devine coplesitor de suparat sau trist atunci cand ceva rau i se intampla persoanei dragi. Leii vor sta alaturi de tine orice ar fi si vor lupta cu pasiune impotriva tuturor care ti-au gresit.

Capricorn

Capricornii sunt parteneri solizi si de incredere, care au nevoie sa fie intr-o relatie de durata pentru a se simti impliniti. Sunt fericiti atunci cand muncesc sa indeplineasca teluri comune si pentru ca sunt foarte seriosi si silitori, proiectele pe care si le seteaza alaturi de partener sunt durabile si bazate pe incredere. Daca un Capricorn iti promite ceva, fii sigura ca nu-si va incalca niciodata cuvantul.

6 zodii cu cele mai atragatoare personalitati

Foto: Shutterstock.com