Cele 3 zodii care adora Ziua Indragostitilor

ziua indragostitilor
1
De Alice Moisescu
24 ian. 2019

Ce simti cand vezi baloane si ciocolata sub forma de inima? Iti tresalta inima de bucurie sau dai ochii peste cap? Te imaginezi petrecand o seara romantica sau preferi sa nu sarbatoresti iubirea in ziua respectiva doar pentru ca asa e… la moda?

Daca faci parte din prima categorie, probabil ca zodia ta este una dintre cele 3 care adora aceasta sarbatoare cel mai mult. Ce poate sa nu-ti placa la o zi intreaga in care celebrezi cel mai frumos sentiment din lume, iubirea? O zi in care nu e doar acceptabil sa fii romantic, dar e chiar incurajat.

Daca nu te dai in vant dupa aceasta sarbatoare, tot merita sa parcurgi articolul, pentru ca poate partenerul tau e nascut intr-una din aceste trei zodii. Astfel, vei sti daca spera in secret la un pic de romantism si te vei pregati asa cum trebuie. Ce nu facem din iubire, nu-i asa?

Astrologie: 6 zodii carora le este greu sa-si gaseasca echilibrul interior

Iata care sunt cele 3 zodii care adora Ziua Indragostitilor
RAC

Pentru a zodie atat de sensibila si emotiva precum Racul, Ziua Indragostitilor este oportunitatea perfecta pentru a iesi din carapace si a-si arata latura romantica in mod deschis. Poate ca nu o arata intotdeauna, dar Racul, zodie guvernata de luna, iubeste cu pasiune si iubeste din tot sufletul. De cele mai multe ori, de Ziua Indragostitilor acesti nativi isi marturisesc iubirea si spun adevarul in legatura cu ceea ce simt.

6 zodii cu cele mai atragatoare personalitati

SCORPION

Pasionalul Scorpion numara zilele pana la Ziua Indragostitilor. Adora cinele romantice, dar si mai mult adora urmatorul lucru: faptul ca festivitatile duc intr-un final intr-un singur loc: dormitorul. Pentru acesti nativi abia atunci incepe adevarata sarbatoare a iubirii. Rezultatul? Pasiune intensa si satisfactie garantata.

Astrologie: 4 zodii care intimideaza

PESTI

Pentru cea mai romantica zodie dintre toate, Pestii, Ziua Indragostitilor este cea mai frumoasa sarbatoare din an. In sfarsit si restul lumii este pe aceeasi lungime de unda. E o zi in care se bucura la maximum de latura lor romantica, fara sa simta ca vor fi judecati. Pana la urma, fac ceea ce face toata lumea in aceasta frumoasa zi, nu-i asa? Daca partenerul tau e Pesti, asigura-te ca pregatesti ceva special si traditional, pentru ca, fie ca vrea sau nu sa recunoasca, spera sa-i indeplinesti cele mai romantice fantezii.

Foto: Shutterstock.com