Astrologie: 4 zodii care intimideaza

zodii care intimideaza
1
De Cristina Tudor
10 ian. 2019

Simplul fapt ca intimideaza nu inseamna ca trebuie sa fie evitate, mai ales ca fiecare dintre aceste 4 zodii fac o prima impresie deosebit de puternica si de cele mai multe ori produc o atractie incontestabila in cei din jur.

Probabil ti s-a intamplat si tie sa intalnesti persoane intimidante. Energia lor, felul cum s-au prezentat sau ceva din felul cum aratau ti-a dat impresia ca nu ar trebui sa-i abordezi sau sa intri in competitie cu ei pentru ca simpla lor prezenta ti s-a parut coplesitoare.

Sau poate tu esti cea care intimideaza. Fie ca e vorba de increderea pe care o ai in tine, spiritul competitiv sau faptul ca ti-ai creat ziduri care ii impiedica pe cei din jur sa te cunoasca, daca te-ai nascut intr-una din aceste patru zodii, probabil ca nu o data ti s-a intamplat sa-i intimidezi pe cei din jur.

Berbec

Stii deja ca inversunarea si ferocitatea ta intimideaza celelalte zodii. Berbecul este guvernat de Marte, zeul razboiului si al cuceririlor, asa ca nu e de mirare ca multi tremura in fata ta. Nu uita, insa, sa-ti arati din cand in cand si latura sensibila. Si delicatetea si blandetea sunt trasaturi pe care merita sa le scoti in fata.

Leu

Leii de regula nu se lupta cu probleme de stima de sine. Au incredere innascuta in propriile abilitati, lucru care intimideaza. Guvernat de Soare, planeta ce ne daruieste lumina si caldura, Leul se bazeaza in principal pe incredere pentru a avansa in viata si a obtine tot ce-si doreste. Daca observi ca cei din jur au probleme in a se obisnui cu felul tau de a fi, nu uita sa le arati si latura ta calduroasa si prietenoasa, astfel incat efectul intimidant sa nu dureze prea mult.

Scorpion

Scorpionii nu-si dau intotdeauna seama ca nevoia lor de a le fi respectata intimitatea poate parea intimidanta pentru altii. Iti iubesti viata privata si probabil ai cateva secrete. Tocmai de aceea incerci sa nu te faci remarcata, dar rezultatul este ca esti inconjurata de un aer de mister pentru cei din jur. E in natura umana sa fim intimidati de ceea ce nu cunoastem. Tine minte ca cei din jur nu stiu cat dureaza pana te deschizi macar un pic. Cand poti, arata-le cateva parti mai importante ale personalitatii tale.

Capricorn

Felul tau muncitor de a fi ti se pare cat se poate de normal, dar nu toata lumea crede asta. Dintre toate zodiile, Capricornii sunt singurii pe care nu i-ar deranja sa munceasca 365 de zile pe an, pana ce-si ating scopul. Pentru restul oamenilor, determinarea, auto-disciplina si ambitia ta sunt intimidante. Aminteste-le din cand in cand celor din jur ca si tu mai faci pauze si te bucuri de micile placeri ale vietii. Oamenii vor fi mai putin intimidati de tine daca vad ca aveti acest lucru in comun.

Foto: Shutterstock.com