Gluma pe care Kate Middleton a facut-o despre cadoul lui William de Ziua Indragostitilor

1
De Maria Constantin
12 feb. 2023

Se apropie Ziua Indragostitilor, iar Printesa de Wales a spus in gluma ceva amuzant despre sotul ei.

In timpul unei vizite pe care a facut-o la Leeds, Kate Middleton a glumit, spunand ca nu va primi trandafiri de la Printul William.

Printesa in varsta de 41 de ani a marcat inceputul proiectului sau de referinta, Shaping Us, vizitand piata Kirkgate din Leeds, unde i-a intalnit pe detinatorii de tarabe si membri ai publicului pentru a le asculta parerile despre campania sa.

Deschisa inca din 1857, Kirkgate Market gazduieste sute de afaceri locale si ofera o varietate larga de produse si servicii, de la fructe si legume proaspete, carne si peste, pana la carti, o scoala de gastronomie si un centru de voluntariat, scrie Daily Mail.

Kate s-a oprit la taraba unui florar local, Neil Ashcroft, care a intampinat-o oferindu-i un buchet de zambile, despre care a spus ca sunt florile ei preferate. „O sa va cumpere William cativa trandafiri?”, a intrebat-o acesta, in gluma, oferindu-i cu mare drag o reducere, in timp ce ea admira buchetele colorate.

„Nu cred ca o s-o faca”, a povestit florarul ca i-a raspuns ea.

Kate Middleton foloseste conturi secrete pentru a cere sfaturi despre neintelegerile cu William

In timpul vizitei, Kate a fost salutata de cumparatorii din piata victoriana care nu se asteptau sa fie martorii unui asemenea eveniment. O pensionara a povestit cum a facut-o sa rada pe viitoarea regina a Marii Britanii cand au stat putin de vorba. „Nu stiam, draga de tine, ca vii, a fost o surpriza totala. Tocmai am venit cu autobuzul de la Harrogate cand te-am intalnit”, i-a spus Shirley Wainwright, in varsta de 75 de ani, din Harrogate.

Kate a discutat apoi cu un grup de persoane de la o asociatie caritabila din Leeds care se ocupa de educatia copiilor, apoi a vizitat Universitatea din Leeds, unde a stat de vorba cu cativa studenti. „Chiar mi-as dori sa vin si sa studiez din nou”, le-a spus ea.

„Ma face sa-mi doresc sa ma intorc la universitate. Toata lumea imi spune ca niciodata nu e prea tarziu”, a adaugat ea.

Campania Shaping Us a fost descrisa drept „munca vietii” printesei si urmareste sa scoata in evidenta importanta procesului de formare din timpul copilariei sale.

„Primii nostri ani din copilarie, timpul de la sarcina pana la varsta de cinci ani, ne formeaza in mod fundamental restul vietii. Dar ca societate petrecem mai mult din timpul si din energia noastra pe urmatorii ani. Astazi, Centrul Fundatiei Regale pentru Copilaria Timpurie lanseaza o noua campanie, Shaping Us, pentru a creste gradul de constientizare a impactului cu potential de a schimba viata pe care il putem avea cand construim o lume care sprijina si sustine in jurul copiilor si a celor care au grija de ei”, se arata intr-un mesaj video care marcheaza debutul campaniei.

Foto: Instagram/The Prince and Princess of Wales