Hai la schi in Poiana Brasov!

1
De Gavrila Alina
15 ian. 2024

Iarna s-a gandit sa ne faca o surpriza frumoasa si ne-a adus mai multa zapada decat in anii trecuti, asa ca sezonul de schi este in plina desfasurare in Poiana Brasov.

Cand spui iarna nu poti sa nu te gandesti automat la zapada, partii, schi, sporturi de iarna, aer curat si libertatea pe care o simti doar pe partie, pe placa sau cu schiurile in picioare.

Si da, adevarul e ca nicaieri nu e mai frumos iarna decat la munte. Iar daca esti si in cea mai moderna statiune de schi din Romania, cu un domeniu schiabil ce depaseste 24 km, atunci stii cu siguranta ca vacanta ta de iarna o sa fie una la superlativ.

Nu pierde nicio zi de iarna cu pachetul de schi complet Infinite Ski Escape

Si ca totul sa fie perfect, iar tu sa te bucuri de sporturile tale preferate de iarna si de zapada ideala pentru acestea, Ana HotelsPoiana Brasov ti-a pregatit un pachet de schi cu beneficii de neratat:

Cazare cu demipensiune la Ana Hotels Sport 4*/ Bradul 4*;skipass de 3 zile cu urcari nelimitate pentru 2 adulti; voucher SPA in valoare de 30 euro/ camera/ zi; discount 10% pentru terapii SPA suplimentare; acces gratuit la Centrul SPA: piscina, jacuzzi, saune, hot tub exterior si zona de fitness din cadrul Ana Spa Poiana Brasov. Oferta este valabila pana pe 13 martie 2024, pentru un sejur de minimum 4 nopti.

Cardul de vacanta te duce la schi

Vestea si mai buna este ca sejurul poate fi achitat si cu Cardul de Vacanta, iar pentru o vacanta eco friendly, la Ana Hotels gasesti si 4 statii pentru incarcarea masinilor electrice. Si daca inca nu te-am convins ca e momentul sa-ti faci bagajul, atunci e cazul sa-ti spunem ca la Ana Hotels Poiana Brasov te asteapta un centru SPA fabulos.

Masaj si terapii faciale

Dupa o zi intreaga petrecuta pe partia de schi, poti sa te bucuri de o sesiune de masaj pentru relaxare profunda. Ana Spa Poiana Brasov are cei mai buni specialisti in domeniu, care stiu sa faca minuni in detensionarea intregului corp. Iar pe lista ta de relaxare trebuie sa treci si masajul cu roci vulcanice calde, dar si terapia faciala Oxygenera Pro (care face minuni pentru tenul obosit si tern).

Mai mult, in cadrul Centrului SPA te poti bucura de o piscina spatioasa de 144mp, dar si de un jacuzzi interior. Piscina dispune si de o zona de relaxare la interior si bar, iar daca iti place sa te relaxezi in mijlocul naturii, SPA-ul te asteapta cu un jacuzzi exterior incalzit.

Sauna pentru relaxare

Dupa o sesiune de inot sau un antrenament in sala, relaxeaza-ti corpul in sauna uscata sau umeda pentru un plus de beneficii. Daca preferi o temperatura mai scazuta decat in sauna traditionala, alege Laconium, cu o temperatura maxima de 50°C.

Gasiti AICI mai multe detalii despre pachetul de schi.

Iar daca esti incepator, nu-ti face probleme! Instructorii scolii Ana Ski & Snowboard School, scoala cu o traditie de peste 40 de ani, iti vor fi alaturi pe partie si iti vor impartasi din experienta si pasiunea lor pentru sporturile de iarna. Scoala este localizata la parterul hotelului Ana Hotels Poiana Brasov. Tot acolo vei putea sa iti inchiriezi si echipament de schi sau snowboard pentru zile pline de adrenalina pe partie.