4 perechi de zodii care demonstreaza ca extremele se atrag

extremele se atrag
1
De Irina Constantin
29 mai 2019

Se spune ca opusurile se atrag ca doi magneti. Acest lucru nu se aplica intotdeauna, mai ales cand este vorba despre chimia dintre doi potentiali parteneri. In acest caz, potrivirea dintre extreme este destul de rara, dar nu imposibila!

Ne place sa avem foarte multe lucruri in comun cu partenerul. Pana la urma, pasiunile comune sunt detaliile care ne ajuta sa ne apropiem unul fata de celalalt. Cu toate acestea, exista zodii care se atrag indiferent de contrastele dintre ele.

Astrologie: Cum se pot depasi incompatibilitatile dintre zodii

Stii acele cupluri care par perfecte, cu toate ca fiecare dintre parteneri este extrem de diferit fata de celalalt? Ei bine, poate fi vorba despre zodii care se atrag.

In astrologie exista cateva combinatii de semne zodiacale compatibile in ciuda diferentelor. Descopera-le mai jos si vezi daca si zodia ta are un partener ideal aflat la polul opus!

1. Berbec si Balanta

Balantele doresc sa aduca si sa mentina pacea si echilibul, in timp ce Berbecii prefera, mai degraba, sa spuna tot ce gandesc, indiferent de consecinte.

Cu toate acestea, Balantele au de invatat din curajul si sinceritatea Berbecilor, admirand setea lor pentru dreptate. La randul lor, Berbecii pot invata sa se gandeasca mai mult inainte sa verbalizeze un lucru in forma bruta.

Cele doua zodii, desi pot parea foarte diferite, fac un cuplu minunat, axat pe dezvoltare si crestere continua.

2. Pesti si Fecioara

Zodia Pesti este foarte deschisa din punct de vedere emotional, in timp ce Fecioarele au tendinta de a-si tine sentimentele pentru ele. De aceea, un Peste poate fi partenerul ideal pentru Fecioara, ajutand-o sa isi accepte emotiile si sa se conecteze cu ele.

7 secrete care mentin armonia in cuplu

Fecioarele sunt persoane organizate, concentrate intotdeauna pe rezultate. Pestii, desi au un potential imens, au dificultati in a se organiza si a decide ce doresc. Desi nu par sa se potriveasca neaparat cu firea visatoare si emotionala a Pestilor, Fecioarele ii pot invata pe acestia arta planificarii.

De aceea, cuplul Fecioara-Pesti va fi unul puternic, in care partenerii vor avea de invatat in permanenta unul de la celalalt.

3. Capricorn si Rac

Racul va gasi in Capricorn o sursa de motivatie si un prieten care ii va acorda mereu sprijinul de care are nevoie. La randul sau, Capricornul se va simti in siguranta sa isi exprimele cele mai ascunse emotii in fata unui Rac, acesta fiind disponibil emotional si un confident perfect.

Test de compatibilitate. Cele 8 intrebari pe care sa le pui la inceputul relatiei

In plus, acest duo este unul deosebit de productiv. Racii prefera un partener care sa ia initiativa, in timp ce Capricornii adora sa ghideze si sa conduca. Combinatia dintre cei doi este ideala, ambii parteneri putand sa se simta confortabil si sa lucreze la capacitate maxima.

4. Taur si Scorpion

Un alt set de zodii care se atrag este format din Scorpion si Taur. Acest cuplu este unul intens, puternic si de nedespartit odata ce se formeaza.

Taurul este un semn cu picioarele pe pamant, in timp ce Scorpionul este singurul semn de apa caruia ii place ideea de putere. In plus, Taurul este singurul care ii poate oferi unui Scorpion un mediu sigur pentru exprimarea emotiilor, ajutandu-l sa se autodescopere.

Cei doi formeaza un cuplu bun, avand aceleasi scopuri in viata. Ambii ravnesc la o cariera stabila, o viata abundenta si o familie frumoasa.

Foto: Shutterstock.com