40 de filme pe care TREBUIE sa le vezi pana la 40 de ani

filme pe care trebuie sa le vezi
1
De Alice Moisescu
12 ian. 2019

Povesti de viata inimaginabile, care te captiveaza si te tin in fata televizorului, personaje pe care ajungi sa le iubesti, imagini incredibile sau lectii de viata importante pe care nu le vei uita niciodata… toate acestea in cele mai bune pelicule pe care TREBUIE sa le vezi pana 40 de ani.

Filmele sunt un mod grozav de a te teleporta intr-o poveste diferita de a ta, intr-un loc diferit si intr-o viata diferita. Din milioanele de filme care exista, am adunat in aceasta lista cate un pic din fiecare, astfel incat atunci cand implinesti 40 de ani sa stii care sunt cele mai mari capodopere din fiecare gen de film, de la cele clasice la comediile romantice care au facut istorie.

Trebuie sa recunoastem ca sunt multe filme care ar fi putut sa-si gaseasca locul in aceasta lista si sunt sigura ca ai si tu propriile recomandari, dar merita sa arunci un ochi pe acest smoothie de genuri si decade ca sa vezi daca ai ratat vreunul.

Fara sa ne mai lungim prea tare, iata care sunt filmele (in ordine aleatorie) care merita atentia ta si pe care trebuie neaparat sa le vezi macar o data.

Foto: PR