Aceste 3 zodii nu insala niciodata. Sunt cele mai fidele

1
De Mara Ionescu
13 apr. 2020

Atunci cand te hotarasti sa-ti oferi inima unei persoane noi din viata ta iti asumi un risc. Lasand-o sa intre in viata, te poti simti speriata si vulnerabila. 

Aceste zodii nu insala niciodata si sunt demne de toata increderea.

Este normal sa te asiguri ca persoana careia ii incredintezi emotiile si sentimentele tale este demna de ele. In horoscop exista doar cateva zodii care nu insala niciodata si sunt demne de toata increderea. 

Aceste zodii nu insala niciodata:

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Inselatul este impotriva tuturor principiilor dupa care se ghideaza cei nascuti in zodia Racului, astfel Racul fiind una dintre cele mai fidele zodii ale horoscopului. Guvernata de Luna, zodia Racului este foarte vulnerabila la deziluziile provocate din dragoste. De aceea, Racii se deschid cu greu in fata noilor parteneri si au tendinta de a-i testa inainte sa ii accepte in viata lor. 

Top 5 cele mai inteligente zodii din horoscop

Nativii zodiei isi doresc siguranta, incredere si loialitate din partea partenerului si sunt mai mult decat bucurosi sa ofere aceleasi lucruri in schimb. Deci, daca dezamagesti un Rac, el nu te va insela, dar te va trata rapid cu cea mai mare raceala.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

La fel ca Racul, Scorpionul isi protejeaza inima calda cu un invelis dur. Este o provocare sa treci de armura care apara inima unui Scorpion, pentru ca increderea este esentiala si este greu de castigat. Scorpionul este misterios in mod natural si isi joaca toate cartile cu mare atentie. 

Se teme ca ceilalti ar putea sa faca acelasi lucru si trebuie convins ca lucrurile nu stau asa. Dar, dupa ce devine increzator in loialitatea si fidelitatea partenerului, Scorpionul lasa deoparte toate precautiile. Totusi, indiferent de cat de implicat este, lucrurile se pot schimba rapid daca se simte tradat. Aceasta zodie crede in razbunare, deci daca ii esti infidel unui Scorpion exista o sansa buna ca el sa-ti intoarca “favoarea” rapid, eliminandu-te definitiv din viata lui.

Cu ce zodii din horoscop se potriveste Racul

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Dintre toate zodiile, Capricornul isi ia cel mai in serios o relatie. Saturn, planeta care guverneaza zodia Capricornului, inseamna lege si strictete. Deci, atunci cand un Capricorn isi da cuvantul de onoare, si-l va respecta pana la capat. Capriconul are o viziune mai traditionalista asupra relatiilor: atunci cand se implica, o face cu totul. 

Capricornul isi alege cu mare grija persoana careia ii incredinteaza inima. El cauta un partener care sa-i faca viata mai bogata si sa-l ajute sa-si atinge obiectivele. Atunci cand gasesc acea persoana, nu o vor parasi de dragul unei aventuri.

Foto: Unsplash.com