Cu ce zodii din horoscop se potriveste Racul

1
De Cristina Tudor
20 feb. 2020

Cu ce zodii este compatibil nativul zodiei Rac?

Zodiile compatibile cu Racii. Cu cine se intelege cel mai bine persoana nascuta in zodia Racului si care sunt partenerii ideali pentru acesti nativi? Cu cine se intelege cel mai bine persoana nascuta in zodia Racului si care sunt partenerii ideali pentru acesti nativi?

Racii sunt oameni calzi, hipersensibili, deschisi si loiali. Persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt parteneri de viata pe care te poti baza. Racul este sensibil si vulnerabil, romantic si emotiv, asa ca este foarte usor de ranit. Este o fire devotata si receptiva, capabila sa te asculte atunci cand esti in cautarea unui confident in fata caruia sa iti deschizi sufletul.

Racii nu se arunca niciodata cu capul inainte, ei cauta stabilitatea si siguranta, indiferent ce fac. De multe ori timid si introvertit, un nativ al semnului zodiacal Rac este cateodata exagerat de pesimist.

Compatibilitate zodia Rac. Cu ce zodii se potriveste Racul. Compatibilitate Rac – Berbec

Berbecul si Racul nu au prea multe in comun. Berbecii sunt impulsivi si lipsiti de tact si diplomatie si ii ranesc pe sensibilii Raci. Din punct de vedere sexual exista compatibilitate, dar acest aspect nu este suficient pentru ca relatia sa mearga. Extremele se atrag, dar nu au viata lunga impreuna. Racul va suferi mult din cauza partenerului Berbec. In acest cuplu vor aparea multe tensiuni si discutii, iar instabilitatea emotionala a Racului nu va face decat sa puna paie pe foc in momentele delicate.

Citeste cu ce zodii se potriveste Racul pe WOWbiz.ro

Foto: Shutterstock.com