Activitatile de Craciun pe care le poti face si in contextul pandemiei

1
De Cristina Tudor
24 dec. 2020

Anul acesta, sarbatorile de iarna vor fi petrecute altfel, la nivel mondial.

Cu toate acestea, trebuie sa ne amintim ca timpul petrecut in familie este foarte important, cu atat mai mult in aceasta perioada. Mai ales pentru cei mici, magia Craciunului trebuie sa continue si anul acesta, pentru a le asigura cele mai frumoase amintiri.

Ce ne sfatuieste o mamica sa facem si care sunt activitatile de Craciun pe care le putem organiza, fara a pune in pericol sanatatea celor dragi?

Ela Craciun, cunoscuta jurnalista, prezentatoare TV si mama a 3 copii, ne dezvaluie ca anul acesta le putem oferi celor mici un Craciun minunat, in ciuda pandemiei si a restrictiilor. Pe blogul ei, Ela Craciun ne pune la dispozitie o lista cu activitatile de Craciun pe care le putem face impreuna, in confortul propriei locuinte. Cum sa petreci timp anul acesta cu cei dragi, fara sa le pui sanatatea in pericol?

„De la 1 decembrie e sarbatoare in sufletele celor care iubesc Craciunul. Indiferent de ziua in care faci bradul, daca indragesti anotimp simti, cu siguranta, cum se apropie cea mai frumoasa sarbatoare din an. Si daca ai pitici in jurul tau, deja totul se transforma intr-o poveste de film.

Trebuie ne amintim constant ca cei mici nu au crescut cu pandemie, coronavirus, izolare, carantina, stare de alerta in vocabular. Nu au fost pregatiti sau avertizati si nu au nicio vina ca anul acesta Craciunul va fi altfel.

Citeste continuarea pe Doctorul Zilei.

Foto: Unsplash.com.