Acum poti angaja un „iubit pentru o zi” care sa-ti faca poze in vacanta

iubit pentru o zi
1
De Roxana Dobrita
25 mart. 2019

Vacantele vin cu multe aspecte pozitive: te relaxezi, inveti mai multe despre tari si culturi noi si ai si sansa de a face poze superbe in locurile unde ai norocul de a te afla. 

De fapt, 40.1% din generatia mileniala considera latura estetica a unei destinatii – adica posibilitatea de a face poze care sa le aduca multe like-uri pe Instagram – un factor important in alegerea locului unde isi vor petrece vacanta, conform unui studiu recent.

Cele mai periculoase mancaruri din lume: Ce sa nu mananci in vacanta

Daca nu postezi poze din vacanta, se pune ca ai fost?

Dar problema e cum iti faci poze frumoase daca nu ai cu tine un fotograf cat de cat decent – fenomenul „iubitului pentru Instagram” e cat se poate de real pentru tanara generatie – sau daca mergi singura sau cu parintii? Chiar si daca mergi cu partenerul, ce te faci daca el nu se pricepe deloc la poze?

Daca mergi in vacanta la Roma, nu trebuie sa-ti mai pui astfel de intrebari pentru ca acum e posibil sa-ti angajezi un iubit pentru o zi.

Da, o agentie de turism a lansat un pachet nou care include un fotograf profesionist care te insoteste timp de o zi prin capitala italiana, facandu-ti poze dupa bunul plac.

Destinatii de vacanta pentru sanatatea sufletului

Agentia de turism in cauza – Roma Experience – ofera optiunea iubitului pentru o zi ca pe o anexa la pachetul lor clasic „Experience Rome in One Day”, doar ca pretul este unul destul de piperat: pachetul clasic costa 735 de euro, iar iubitul pentru o zi costa 350 de euro in plus, ceea ce inseamna ca suma totala ajunge la 1.085 de euro.

In plus, te bucuri de serviciile iubitului pentru o zi (care poate fi barbat sau femeie) pentru doar 3 ore, ceea ce inseamna ca trebuie sa treceti rapid la treaba.

„Stim ca social media a devenit un factor cu o influenta imensa pentru turisti”

… a spus Davide Bolognesi, marketing manager Roma Experience. „Astazi oamenii vad lumea prin lentila camerei de fotografiat, ceea ce nu e neaparat un lucru rau. Pana la urma, o fotografie spune cat o mie de cuvinte, nu? E important pentru noi sa tinem pasul cu dorintele in continua schimbare ale turistilor, iar daca fotografii de calitate este ceea ce-si doresc, asta le vom oferi.”

Compania nu e singura care face bani de pe urma dorintei turistilor de a-si documenta vacantele prin continut de calitate pentru conturile de social media. Si Shoot My Travel furnizeaza influencerilor shooting-uri profesioniste in locatii superbe.

Lucrul la care trebuie sa renunti daca vrei sa te bucuri de o vacanta perfecta

Daca iubitul tau pentru o zi va accepta sa pozeze pentru o fotografie de tipul #couplegoals langa fantana din Trevi ramane de vazut.

Foto: Instagram – Camila Morrone