Astrologie: 5 zodii pragmatice care gandesc in perspectiva

zodii pragmatice
1
De Denisa Toma
6 apr. 2019

Esti o persoana care gandeste pe termen scurt sau pe termen lung?

In ceea ce priveste astrologia, zodiile se pot diferentia pe doua grupe majore: cele care au o abordare pragmatica si gandesc in perspectiva si cele care isi fac planuri doar pe termen scurt.

Cei care gandesc pe termen lung sunt persoane rabdatoare, intelepte si pragmatice. Au abilitatea de a face planuri de lunga durata pentru ca nu simt nevoia sa obtina rezultate intr-un timp scurt. Tocmai de aceea obtin adesea cele mai mari succese si au rezultate impresionante.

Iata cinci zodii pragmatice, care isi folosesc logica si fac planuri pe termen lung:
Taur

Taurii au tendinta de a se gandi foarte bine inainte de a lua orice decizie. Nu se grabesc de obicei. Stau cu ochii pe rasplata finala si sunt tot timpul la zi cu informatiile.
Daca un nativ din zodia Taur investeste la bursa, isi va urmari actiunile, dar nu le va vinde cu prima ocazie, ci asteapta cel mai bun moment. Taurii au o rabdare de invidiat, iar acesta trasatura le aduce numai beneficii.

Astrologie: 5 zodii care sufera de complexul martirului

Capricorn

Pentru Capricorn, totul se desfasoara pe termen lung. Nu fac nimic fara sa se gandeasca foarte bine inainte.
Nativii din Capricorn se numara printre acei oameni care incep sa investeasca in viitorul lor de la o varsta frageda. Au teluri exacte si sunt constienti ca au nevoie de timp pentru a le atinge. Acestia au grija de sanatatea lor, de relatiile si banii lor si fac gesturi menite sa le aduca numai beneficii pe termen lung.

Leu

Nativii din Leu apreciaza valoarea experientei si au tendinta de a se inconjura de persoane intelepte si inteligente. Leii vor sa invete de la cei care au trecut prin experientele pe care suspecteaza ca le vor trai la randul lor, candva in viitor.
Persoanele nascute in zodia Leu sunt foarte prudente cand iau decizii. Nu se arunca niciodata cu capul inainte. De aceea reusesc sa ia cele mai bune hotarari, care se vor dovedi excelente pe termen lung.

Astrologie: Top 5 zodii de femei care frang inimi

Fecioara

Fecioarele cunosc foarte bine efectul de unda – sunt constienti de faptul ca un gest minor poate declansa o reactie in lant masiva. Nativii din Fecioara gandesc strategiile in ordine inversa, de la scopul pe care doresc sa-l obtina in viitor catre actiunile necesare in prezent pentru a-si atinge telurile.
Vad totul in ansamblu si se asigura ca ceea ce fac ii va conduce catre rezultatele pe care le doresc. Desi sunt foarte atenti la detalii, nu se blocheaza in ele, ci le folosesc in avantajul lor.

6 zodii perseverente, care nu se opresc pana nu obtin ce vor

Varsator

Varsatorul este zodia care reprezinta umanitatea. De aceea, persoanele nascute in acest semn se gandesc la viitor mai mult decat toate celelalte zodii. Nu doar la propriile lor scopuri, ci si la viitorul omenirii. Vor ca oamenii sa aiba o viata mai buna si sunt dispusi sa ia decizii in acest sens. Acesta este motivul pentru care, de-a lungul istoriei, s-au facut remarcate numeroase persoane cu gandire inovatoare nascute in acest semn de aer, guvernat de Uranus, planeta schimbarii.

Foto: Shutterstock.com