Astrologie: 6 zodii care cunosc durerea iubirii neimpartasite

1
De Ioana Marosan
14 mart. 2019

Exista unii oameni care, in mod constient sau inconstient, se indragostesc de persoane care nu sunt disponibile. Desi poate parea contraproductiv, ei pur si simplu nu se pot abtine.

Atunci cand o persoana nu este vindecata dupa o deceptie sufleteasca sau nu are o parere prea buna despre sine, se va pune constient sau inconstient intr-o situatie care este in detrimentul ei. Daca unei persoane ii este frica de intimitate sau de schimbari, se poate indragosti de persoane care nu sunt interesate sau disponbile. La polul opus, unele persoane nu pot sa accepte faptul ca sunt respinse. Nu pot digera faptul ca cineva nu poate sa aiba sentimente reciproce pentru ele. Aceste persoane considera ca au un fel de putere speciala care face ca orice persoana sa se indragosteasca de ele.

Cele 6 zodii care se indragostesc cel mai usor

Desi este posibil ca orice persoana sa se indragosteasca de cineva care nu este disponibil, exista semne zodiacale care sunt mai predispuse decat altele sa aiba parte de o iubire neimpartasita.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul este cel mai incins dintre semnele de Foc ale zodiacului. Nativii acestei zodii sunt lideri innascuti, curajosi, increzatori, plini de resurse si incredere in sine. Sunt atat de puternici si curajosi, incat traiesc cu impresia ca pot avea tot ce-si doresc. Au un complex de inferioritate de fiecare data cand intalnesc o persoana care ramane nepasatoare la declaratiile lor de dragoste. Traiesc cu convingerea ca, prin perseverenta si dragoste, pot determina cealalta persoana sa se indragosteasca de ei.

4 zodii care vor fi tentate sa se impace cu fostul

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Este cel mai intens semn zodiacal. Nativii zodiei sunt foarte insistenti si ambitiosi. In dictionarul lor nu figureaza cuvantul “a renunta”. Reversul medaliei este ca aceasta stare de intensitate emotionala se poate transforma in obsesie si posesivitate. Scorpionii simt nevoia sa detina controlul. Daca un Scorpion nu obtine controlul, va deveni agitat pana intr-atat incat sa creada ca viata lui este intoarsa cu fundul in sus. De aceea, un nativ al acestei zodii va ramane socat daca va intalni o persoana care nu este interesata de el. Si atunci va incerca neincetat sa castige ceea ce isi doreste.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetorul este un semn de Foc foarte puternic. Nativii zodiei sunt aventurosi si le place sa exploreze. De fapt, dintre toate semnele zodiacale, Sagetatorii sunt cei mari calatori. Intuitia si curajul ii poate duce in cele mai indepartate colturi ale lumii. Cred ca nimic nu este imposibil pentru ei. De aceea, isi duc optimismul prea departe si pot ajunge sa se indragosteasca de persoane celebre pe care nu le pot avea niciodata. Vor trai in propria lor fantezie, iar daca vei incerca sa-i aduci la realitate, nu vei primi niciun raspuns.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pestii reprezinta un semn zodiacal de apa. Sunt blanzi, intelepti si plini de compasiune, dar sunt si cu capul in nori. Isi doresc sa evadeze din realitate si de aceea sunt predispusi la dependenta. Nu au o toleranta prea buna la singuratate, de aceea vor fi mereu in cautarea unei povesti de iubire foarte serioasa. Insa, din cauza disperarii cu care cauta iubirea, se vor indragosti adesea de persoane care nu sunt interesate de ei sau nu sunt disponibile.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Nativii acestei zodii sunt oameni practici, de incredere si loiali. Ei au nevoie de senzualitate, intimitate si iubire, si fac orice pentru a le gasi. Ghinionul este acela ca Taurii sunt incapatanati… foarte incapatanati. Sunt obisnuiti sa aiba ceea ce isi doresc, iar tenacitatea nu le permite sa renunte la interesul urmarit; vor incerca din rasputeri sa o seduca pe acea persoana pe care au pus ochii, chiar daca respectiva persoana nici nu le observa existenta. Motto-ul vietii unui Taur este “Am incercat!”.

Astrologie: 4 zodii care stiu sa cedeze intr-o relatie

Rac (23 iunie – 22 iulie)

Racul este o zodie de apa guvernata de Luna. Este cel mai plin de emotii semn zodiacal. Nativii zodiei sunt cele mai iubitoare, tandre si atente persoane. Au o pornire innascuta pentru a purta de grija si pun pe locul intai familia si relatiile. Insa natura lor senzitiva ii aduce adesea in situatii in care se indragostesc de persoane care nu sunt disponibile. Racii sunt darnici, inclusiv din punct de vedere sentimental, si au nevoie de mult timp ca sa invete sa se puna pe ei insisi pe primul plan.

Foto: Shutterstock.com