Astrologie: 6 zodii care sufera de sindromul impostorului

1
De Irina Constantin
3 iun. 2019

Ai aspiratii inalte si dorinte ambitioase, insa in adancul tau ai impresia ca nu meriti toate aceste lucruri marete. De aceea, iti pui o masca si te prefaci ca te simti mai bine ca niciodata.

Sindromul impostorului este din ce in ce mai des intalnit in societatea noastra. Poate chiar si tu ai avut cateva momente in care te-ai gandit ca este posibil sa te regasesti in el.

Astrologie: 5 zodii care vor trece prin transformari uluitoare in 2019

Unele semne zodiacale, prin caracteristicile lor, sunt predispuse sa sufere de acest sindrom. Iata care sunt ele!

6 zodii care sufera de sindromul impostorului

1. Gemeni

Persoanele din aceasta zodie sunt vesnic nemultumite de ce se intampla in jurul lor. Ele fug de conversatiile reale, angajandu-se in discutii superficiale sau asa-numitul „small talk”.

Daca esti nascuta in zodia Gemeni, ai o predispozitie in a-ti construi o masca perfecta, care ascunde nemultumirile si scoate la inaintare fata sociabila, pe care nu o poate deranja absolut nimic.

2. Fecioara

Fecioarele au tendinta de a iesi in evidenta cu bogatia lor. Le place sa se afiseze cu cele mai scumpe haine, cele mai pretioase accesorii si sa vorbeasca non-stop despre aventurile lor fabuloase si costisitoare.

Astrologie: 5 zodii care sufera de complexul martirului

Atunci cand dorintele lor luxuriante nu se indeplinesc, ele se simt incomplete si simt nevoia sa apeleze la o masca. Mindsetul acestei masti este „Nu conteaza ca nu am inca toate aceste lucruri. Trebuie sa ma comport ca si cum le-as avea, nu pot sa apar in public altfel!”.

3. Leu

Leoaicele sunt cunoscute pentru dorinta lor de a se afla in centrul atentiei, indiferent de situatie. Nu conteaza daca este vorba despre un context pozitiv sau unul negativ! Important este ca Leoaica sa fie in mijloc, iar toata atentia publicului sa fie indreptata spre ea.

De aceea, masca Leilor este construita din iluzia popularitatii. Aceastei zodii ii place sa traiasca in permanenta cu impresia ca totul se invarte in jurul ei.

4. Rac

Sindromul impostorului se manifesta foarte frumos, in acest caz. Masca Racilor este foarte simpatica si amabila. Ei nu supara pe nimeni, niciodata. Sunt intotdeauna fericiti, cu zambetul larg afisat pe fata, impartasind imbratisari si voie buna.

De fapt, in interior, se ascunde o dureroasa incapacitate de a exprima emotiile negative. Racii ascund acest secret, parand cei mai sinceri si mai prietenosi oameni din lume.

5. Capricorn

In ceea ce priveste Capricornii, acestia sunt una cu masca lor. Ei nu au ce sa ascunda, ci isi poarta mandri fiecare caracteristica.

Astrologie: 5 zodii care dau mereu vina pe altcineva

In schimb, masca este una de exagerare, de amplificare a fiecarui lucru. Capricornii nu numai ca poarta masca, dar adora sa faca asta in fiecare moment si le sta foarte bine!

6. Balanta

Femeilor din aceasta zodie le place sa ascunda tot ce inseamna vulnerabilitate sau suferinta. Pentru ele, sindromul impostorului se manifesta sub forma unei masti de mandrie, siguranta de sine si relaxare completa.

De fapt, in interior, Balantelor le este frica sa isi accepte latura moale si vulnerabila. Le-ar placea sa o faca, insa le este mult mai usor sa se prefaca in persoane detasate si fara griji.

Foto: Shutterstock.com